Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

14. oktober 2016


I denne uge gik Byens Netværk undercover og tog en blæsende rundtur ind i Christianias mangfoldighed. Byrummet omkring Pusherstreet - the street with no name - er under forandring, og hvad byder fremtiden på for den debatindgydende gade? 

Den 1. november kan du komme med på rundvisning på Konstabelskolen på Magretheholmen. Tegnestuen Vandkunsten har omdannet den tidligere militære skole til ungdomsboliger med særlig respekt for det eksisterende – og det endda for relativt få midler. Renoveringen vandt RENOVERprisen 2016.

Og så er vi aktuelle med endnu et byggepladsbesøg. Denne gang gælder det et af Bygningsstyrelsens største byggerier til dato, nemlig Niels Bohr Bygningen, som er Københavns Universitets nye videnskabscenter. Centeret skal samle de naturvidenskabelige uddannelser og har med med sin gennemsigtige glasfacade og i alt ni forskertårne allerede markant ændret bybilledet på Nørrebro omkring Jagtvej. På med sikkerhedsudstyret og kom med på rundvisning på den store byggeplads.
 

Med venlig hilsen
Lisbet Fibiger og Mathilde Schjerning
Byens Netværk

Månedens profil

Velfungerende og attraktiv infrastruktur er en forudsætning for velfærd og bæredygtig udvikling. Gottlieb Paludan Architects har mange års erfaring inden for deres primære forretningsområder ”Energi & Forsyning” og ”Mobilitet & Transport" - grundlæggende samfundsfunktioner som, de mener, har krav på en både fagligt kvalificeret og kunstnerisk ambitiøs behandling.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober - Venteliste
Byens Netværk besøger Amaliegade i Frederiksstaden, hvor 3 palæer netop nu restaureres efter alle kunstens regler og omdannes til liebhaverlejligheder med privat rokokohave.

Konstabelskolen, 1. november
Kom med på rundvisning på Konstabelskolen, hvor tegnestuen Vandkunsten har omdannet den tidligere militære skole til ungdomsboliger med særlig respekt for det eksisterende – og det endda for relativt få midler.

Byggepladsbesøg i Niels Bohr Bygningen, 14. november

Niels Bohr Bygningen er Københavns Universitets nye videnskabscenter. Bygningen har med sin gennemsigtige glasfacade og i alt ni forskertårne allerede markant ændret bybilledet på Nørrebro omkring Jagtvej.


Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november - Venteliste
Tag med på byggepladsbesøg i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Carlsberg Byen og Carlsberg Station, 20. september

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværks ansigter
Det sidste års tid har vi haft glæde af Louise som barselsvikar for Mathilde. Nu er Mathilde tilbage igen, og hun glæder sig til at møde jer på vores arrangementer. Det betyder, at vi for denne gang siger farvel til Louise. Velkommen tilbage til Mathilde og på gensyn til Louise.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at gøre København CO₂-neutral i 2025 
Nu bliver der sat fokus på at spare energi i private bolig- og erhvervsejendomme i Københavns Kommune. 22 bygningsejere, udlejere, andelsboligforeninger, ejendomsadministratorer og interesseorganisationer har sagt ja til at være med i kommunens partnerskab, Energispring, og spare på energiforbruget i deres bygninger. Vil du også være med?

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link