Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


15. november 2018


Skal du på Mipim til næste år? Mipim er den årlige internationale ejendomskonference, hvor de store byer og regioner deltager for at brande deres by, tiltrække investorer mm. Det er samtidig et kæmpe netværksarrangement for den danske ejendoms- og byggebranche.

Byens Netværk har i over 10 år været til stede på Mipim, hvor vi netværker med branchen, arrangerer netværksarrangementer og derudover hjælper med indkvartering i lejligheder. Vi har i lang tid været i gang med at reservere logi til mange af jer, og der er næsten tomme hylder. Hvis du skal afsted, og du endnu ikke har tænkt på indkvartering, så hør os lige ad, vi har måske stadig mulighed for at hjælpe enkelte af jer. Kontakt Henriette Sofie Larsen. Sæt derudover kryds i kalenderen den 29. januar, hvor vi holder kick-off Mipim-arrangement. Mere om det snarest.

Siden sidst har vi fået endnu et nyt medlem: Velkommen til Keinicke & Co, som arbejder med byplanlægning.

Vi har en perlerække af arrangementer på vores website, og flere kommer løbende til. Lige i disse dage forbereder vi os til mandagens debatsalon om Lynetteholmen. Arrangementet har mødt overordentlig stor interesse, og vi har i skrivende stund 125 deltagere og dertil et stærkt, velforberedt og engageret panel. 

Og så glæder vi os naturligvis til at se mange af jer til vores housewarming i næste uge.​


Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Triagonal er en rådgivende designvirksomhed med speciale i wayfinding. Triagonal arbejder som rådgivere og samarbejdspartnere på nationale og internationale byggeprojekter, som for eksempel lufthavne, hospitaler og offentlige rum.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra december 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen A/S, er seneste modtager af medlemsstafetten. Klik ind og læs bl.a. hvorfor Hans-Bo mener, at Fingerplanen fra 1947 stadig er relevant for Københavns udvikling og urbanisering den dag i dag.


Kommende arrangementer

No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november - OBS nyt mødested!

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Byens Saloner: Lynetteholmen - et Kinderæg for Københavns byudvikling? 19. november 
Kom med og bliv klogere på visionerne for Lynetteholmen, når Byens Saloner sætter fokus på det storstilede projekt i selskab med et panel af kompetente byeksperter.


Housewarming, 23. november 2018

Byens Netværk flytter til BLOXHUB i Fæstningens Materialgård - og dét skal fejres! Kom med til vores festlige Housewarming den 23. november, hvor vi fylder gårdhaven med musik, drinks, orange paraplyer og alle jer skønne mennesker i netværket.


Droner og digitalisering i byggebranchen, 28. november

Hvordan skal vi anvende droner i byggebranchen i fremtiden? Brug en eftermiddag på at blive klogere på digitalisering i byggeriet, når vi sammen med Teknologisk Institut og Ingeniørhøjskolen i Århus inviterer på en eftermiddagstur om mulighederne for droneteknologien i byggebranchen.


Big Art på Charlottenborg, 11. december - venteliste
Kunsthal Charlottenborg slog for nylig dørene op for BIG ART - en udstilling af samtidskunst i stor skala. Kunstværker af nogle af verdens mest anerkendte kunstnere som Ai Weiwei, Douglas Coupland, Jeppe Hein, Julie Edel Hardenberg, Superflex, Victor Ash m.fl kan opleves i 1:1 skala og vil tage de besøgende på en rejse gennem Bjarke Ingels’ arkitektur i hele verden. 


www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Afholdte arrangementer

Ressourcerækkerne og Upcycle Studios, 7. november
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Kan man certificere sig til smuk arkitektur?
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, hvor en spændende kreds af aktuelle gæster i studiet debatterer, hvad den nye DGNB Diamant-ordning, som er indført af Green Building Council, kan betyde for dansk byggeri.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

»Udvandrerne« - invitation til teater i det nye Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus, 15.-20. november

Oplev rørende teater i Tingbjergs nye Bibliotek\Kulturhus. Som medlem af Byens Netværk kan du købe billetter til danskdansks nye forestilling »Udvandrerne« med rabat. 


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til foredrag på Louisiana, 21. november

Kom med til en aften om tegnestuen Elemental og historien om Chiles nationalstadion. Museumsinspektør og kurator, Kjeld Kjeldsen, fortæller om samarbejdet med den chilenske tegnestue Elemental og udstillingens tilblivelse.


Green Building Council afholder vinterkonference i Middelfart om Bæredygtigt byggeri, 12. december

Green Building Council afholder vinterkonference på Middelfart Rådhus under overskriften: "Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål".


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link