Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

15. december 2016
 

Vores kommende rundvisning i et af byens nye ikoner, Axel Towers, har været særdeles populær, og pladserne er blevet revet væk. Vi er glade for, at så mange bakker op om vores arrangementer, og jer, der desværre ikke nåede at få en plads, er naturligvis på venteliste. Vi håber, at det bliver muligt at lave endnu et arrangement samme sted i løbet af foråret.

Lige nu kan du tilmelde dig to nye arrangementer:

En rundvisning i Dansk Arkitektur Centers udstilling om den næste bølge i dansk arkitektur, hvor du kan lære en af landets talentfulde, unge arkitektvirksomheder bedre at kende. Johansen Skovsted Arkitekter vandt i oktober Kronprinsparrets Stjernedryspris og er nu aktuelle med udstillingen Det Vedhåndenværende. Tag med på rundvisning og hør arkitekterne selv fortælle om udstillingen.

Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Det stiller vi skarpt på til februar, når vi sammen med Fritidsakademiet, Advokat Line Barfoed, Byggefirmaet Logik & Co og Send Flere Krydderier inviterer indenfor på Blågårds Skole. Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.

Byens Stafet har endnu engang skiftet hænder, og denne gang svarer Frederiksbergs Borgmester Jørgen Glenthøj på, hvordan Frederiksberg løser udfordringerne med at huse flygtninge.  

Vi bliver flere og flere i netværket. Denne gang kan vi byde velkommen til Copenhagen Property Investment. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger

Byens Netværk
 

Månedens profil

Tegnestuen Vandkunsten har eksisteret siden 1970 og arbejder indenfor hele arkitektfagets faglige bredde, fra landskabs- og byplanlægning, bebyggelsesplaner, byfornyelse og bygningsrenovering til bolig- og erhvervsbyggeri, samt institutioner med kunstneriske eller sociale formål.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jørgen Glenthøj, Borgmester i Frederiksberg Kommune, er aktuel stafetholder. Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune, Morten Kabell, overdrog stafetten til Jørgen Glenthøj med spørgsmålet: Hvornår bygger Frederiksberg almene boliger nok til selv at løse sine udfordringer, f.eks. så kommunen ikke skal sende sine flygtninge til Valby i København - og nok til at det også bliver til at betale for at bo i kommunen?


Kommende arrangementer

Nytårskur 2017, 6. januar - få pladser

Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.


Rundvisning: Den næste bølge i dansk arkitektur, 10. januar
Johansen Skovsted Arkitekter vandt i oktober Kronprinsparrets Stjernedryspris og er nu aktuelle med udstillingen Det Vedhåndenværende i Dansk Arkitektur Center. Tag med på rundvisning og hør arkitekterne selv fortælle om udstillingen.


ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar - venteliste

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Axel Towers hold 1 kl. 16-18, 25. januar - venteliste
Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Axel Towers hold 2 kl. 17-19, 25. januar - venteliste

Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Byggepladsbesøg i BLOX II, 26. januar - venteliste
Vi gentager byggepladsbesøget i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

 

Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur, 23. november
 Fotoreportage

 


 

Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link