Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

16. marts 2017


Byens Netværk har tradition for mange rejser, og den 19. april går turen til fremtiden! Vi inviterer til fremtidssalon om København for at se nærmere på, hvor byen bevæger sig hen på den lange bane. Til at kigge ind i krystalkuglen har vi inviteret et panel af topkompetente videnspersoner, der alle er nutidige nøglefigurer i udviklingen af fremtidens København. Fra hver deres vinkel tegner de et omrids af byen anno 2040 og den udvikling, som særligt byggebranchen skal indstille radaren imod.

Det handler også om fremtiden, når vi senere i april besøger Sydhavnen sammen med de lokale kræfter, som er med til at udvikle bydelen i fremtiden. Få bl.a. Boligselskabet AKB, GivRum og Sydhavn Teaters bud på, hvordan butiksliv og sociale arrangementer kan være med til at skabe en positiv udvikling og samle "det nye” og "det gamle” Sydhavnen. Turen byder både på byvandring og teateroplevelse.

Til juni kan du komme med os til en mere nutidig destination - nemlig det årlige ​Folkemøde på Bornholm. Byggebranchen er efterhånden godt repræsenteret derovre og mange spændende debatter om innovation i byggeriet, bæredygtig byudvikling og energirenovering giver muligheden for at vejre morgendagens tendenser og fokuspunkter. Skal du med, når netværksbussen kører til Allinge?

Bestyrelsesformand i Byens Netværk og markedsdirektør i Orbicon, Henriette Cajar, fylder 50 år. Henriette Cajar glæder sig til at se jer til reception i Orbicon den 24. marts fra kl. 14-16. Se mere nederst i nyhedsbrevet.


 

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

Troldtekt A/S betragter akustisk komfort og sundt indeklima som centrale elementer i god arkitektur. Virksomheden har siden 1935 produceret akustikplader af naturens egne materialer: Træ og cement. Troldtekt designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen i Sydhavnen
"Grænsefladen mellem det nye og det gamle Sydhavn skurrer, men der kan opstå sød musik, hvis der bygges ovenpå den stolthed og det fællesskab, der kendetegner det gamle Sydhavnen. Der er ikke behov for at opfinde nyt for at skabe innovation. Man skal blot lade sig inspirere af det, der har fungeret i generationer og tilføre ressourcer, der giver mulighed for skalering." Læs det nye klummeindlæg om udviklingen af Sydhavnen, skrevet af Jesper Koefoed-Melson, partner i GivRum.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Hans Halvorsen, udviklings- og planchef, ved Københavns Universitet har modtaget stafetten af Katja Viltoft, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter med spørgsmålet: I dag kredser campusudvikling ofte om at skabe en levende udveksling mellem universitetet, byen og erhvervslivet. Er det også en strategi for Københavns Universitet? Hvis ja, hvordan bliver dette konkretiseret i nogle af jeres campus-udviklingsprojekter?


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts - venteliste

Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.

 


Det fuldautomatiske P-anlæg under BLOX, 21 marts
Kom og se tilblivelsen af det nye fuldautomatiske p-anlæg i BLOX, hør om teknologien bag anlægget og om kompleksiteten i byggefasen, når vi går under jorden sammen med Realdania By & Byg og Züblin.


Samuels Kirke - fra kirke til ungdomsboliger, 23. marts - venteliste

Tag med på besøg i den nedlagte Samuels Kirke på Nørrebro, som snart bliver til ungdomsboliger. Hør om transformationen fra kirke til boliger, som bidrager til at løfte behovet for gode og billige ungdomsboliger i hovedstaden.


By, bus og bæredygtighed, 5. april
Hvor findes de gode eksempler på bæredygtigt byggeri? Hop på netværksbussen, når vi sammen med InnoBYG ruller ud og ser fire aktuelle bud i forskellig skala. 


Fremtidssalon København 2040, 19. april

Hvordan ser byen ud om 20 år? Hvad er det for en by, vi bygger til? Tag med, når vi rejser en tur ind i fremtidens København og ser, hvor byen bevæger sig hen på den lange bane.


Grænseflader og fællesskaber i Sydhavnen, 26. april

Tag med til Sydhavnen og hør bl.a. Boligselskabet AKB, GivRum og Sydhavn Teaters bud på, hvordan butiksliv og sociale arrangementer kan være med til at skabe en positiv udvikling og samle ”det nye” og ”det gamle” Sydhavnen. Vi slutter vi af med at se teater i de gamle industribygninger i Sydhavnsgade.


Folkemøde 2017, 16. juni
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Turen går til DR - med rundvisning og besøg hos Clement, 24. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores korte introduktionsfilm om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Henriette Cajar, markedsdirektør i Orbicon, fylder 50
Den 26. marts 2017 fylder markedsdirektør i Orbicon, Henriette Cajar, 50 år. Orbicon holder reception for Henriette den 24. marts fra 14 – 16 på Orbicons kontor i Ballerup, hvor venner og bekendte fra branchen er meget velkomne.


Morgenseminar med ALECTIA, 29. marts
Er fremtiden bæredygtig? Kom til morgenseminar i ALECTIA og få et bud på, hvordan vi bedst møder fremtiden, når vi planlægger og bygger vores byer.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link