Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

18. juni 2015

I august kan du lige nu tilmelde dig to arrangementer, og flere er på vej. Vi planlægger bl.a. endnu en netværksbar, hvor vi kan hilse på hinanden, pleje relationerne i netværket og byde hinanden velkommen tilbage fra sommerferien. En hyggelig og uformel eftermiddag med fokus på at netværke og lære hinanden endnu bedre at kende. Og så kan I samtidig se, hvor Byens Netværk bor med udsigt over byens tage. Mere om en dato i nær fremtid.

Irma-karreen er blevet nomineret til Renoverprisen.  I morgen kan du tage med ind til Aarstiderne Arkitekter, som viser og fortæller om omdannelsen af boligkarréen, med den æglæggende Irmahøne på toppen, til en en oplevelsesrig karré med plads til både beboere, erhverv og forbipasserende. Da det er fredag, slutter vi ugen af med et glas vin. Der er stadig plads til flere deltagere.

Mange af jer har sendt jeres logo til os, tusind tak for det. Vi er i fuld gang med at lægge dem på medlemsoversigten på vores website, som nu endnu bedre afspejler mangfoldigheden i netværket og samtidig er med til at brande jeres virksomheder.

I denne uge kan vi byde velkommen til Estate Media og Sandet Holding. Vi glæder os til at lære jer bedre at kende og til at se jer på vores arrangementer.


Rigtigt godt valg
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Transforming DTU - campusudvikling for mere end 4 mia. kroner.
Der er gang i byggeriet på DTU Lyngby Campus i disse år. Og med en investering på mere end 4 mia. kroner i nybyggeri, ombygninger og renoveringer i perioden 2010-2019, fylder DTU som bygherre betydeligt i det danske byggelandskab.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra september 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum, 18. juni
Vi inviterer på byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum som snart står færdigt på Rabalderstræde i Musicon i Roskilde.

Irma-karréen, 19. juni
Kom med på rundvisning i Irma-karréen ved søerne på indre Nørrebro og få indblik i den nylige renovering og revitalisering af karréen, som Årstiderne Arkitekter står bag.

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II,
29. juni -
udsolgt
Vi besøger igen Banedanmarks nye Trafik Control Center, som snart står færdigt. Herfra skal Banedanmark for fremtiden styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark. Kom med på byggepladsbesøg for at se det nu næsten færdige resultat.

VILLUM Window Collection, 12. august
Kom med på besøg i den nye unikke udstilling og hør om vinduets historie og dets betydning for arkitekturen, byplanlægningen og menneskets livskvalitet.

Standardernes Hus i Portland Towers Company House, 17. august
Vi besøger Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bord Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Netværkstur til Viborg, 10. juni

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I maj 2015 har der i alt været 18169 besøg på vores website. Det ekstra høje besøgstal skyldes måske, at vi lancerede vores nye website den 26. maj. Fra 26.-31. maj var der over 4400 besøg på siden. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til informationsmøder om ny DGNB standard
Green Building Council Denmark inviterer personer med interesse for bæredygtig renovering af kontorbygninger til informationsmøder om ny DGNB standard

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo, 3.-5. september
Den internationalt berømmede tegnestue Snøhetta, bosiddende i Oslo, udstiller i Dansk Arkitektur Center henover sommeren. Tag med Dansk Arkitektur Center på Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo.

www.byens-netvaerk.dk Kursus - Nybyggeri og mindre boligbyggeri, 6. oktober
AktivHus Danmark afholder kursus om AktivHus specifikationer og værktøjer for nybyggeri og mindre boligbyggeri.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link