{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
  Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

17. september 2015


Om præcis to uger går turen til Istanbul med 40 deltagere. Har du lyst til at se programmet til årets studietur, så kig med her. Vi skifter hvert år imellem en europæisk og en oversøisk destination. Husk at du altid er velkommen til at komme med gode idéer til kommende destinationer, gerne med en begrundelse for, hvorfor dit forslag er interessant for netværkets medlemmer.

Du kan også komme med til Metropolis. Byens Netværk har fået en unik mulighed for at invitere jer til fremvisning af kultklassikeren ”Metropolis”, som er et filmisk mesterværk om arkitektur, samfund og mennesker. Filmen indledes med et oplæg om Metropolis, Fritz Lang og tilblivelsen af det nye soundtrack. Tag med os i Krudttønden, som i dagens anledning er omdannet til biograf. 

Mere jordnært er vores kommende besøg på ØsterGRO - Danmarks største tagfarm - og et genbesøg i Skt. Kjelds Kvarter - Danmarks første klimakvarter. Bliv klogere på, hvordan man dyrker tomater i tredje sals højde. Vi har 30 pladser på arrangementet. Er det længe siden din virksomhed har være med på arrangement, eller er du helt nyt medlem? Vi har reserveret et lille antal pladser til jer.

Siden sidst kan vi byde velkommen til IN SITU Kunstrådgivning, Ejendomsselskabet Lille A/S og Valuaren, Vi glæder os meget til at hilse på jer på de mange kommende arrangementer.Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk


Månedens profil

ESTATE MEDIA er hele branchens videns- og mediehus. ESTATE MEDIA arrangerer konferencer, seminarer, udgiver branchens førende uafhængige magasin og leverer daglige nyheder på www.estatemedia.dk

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Pakhuset på Langelinie, 21. september - udsolgt
Kom med på rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.

Cykeltur med Jason Roberts – om byrum, byudvikling og beboerinvolvering, 23. september - udsolgt
Oplev din by med nye øjne, når vi sammen med Realdania, GivRum og amerikaneren Jason Roberts inviterer på cykeltur med fokus på byrum, byudvikling og beboerinvolvering.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Metropolis Complete – kom med Byens Netværk til en særlig filmaften, 6. oktober
Byens Netværk har fået en unik mulighed for at invitere til fremvisning af klassikeren ”Metropolis”, som med sit futuristiske storbyunivers er et filmisk mesterværk om arkitektur, samfund og mennesker.

ØsterGRO - Danmarks første tagfarm og klimakvarteret Skt. Kjelds, 8. oktober
Tag med til Danmarks første klimakvarter og hør mere om det at klimatilpasse Skt. Kjelds Kvarter via alternative løsninger. Vi indleder med et besøg hos tagfarmen ØsterGRO.

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober
Byens Netværk besøger opførelsen at det nye byhospice på Frederiksberg. Diakonissestiftelsen har udviklet næste generation af hospice, som opføres i den tætte by og er Danmarks første nye hospice i to etager.

Afholdte arrangementer

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august

 Fotoreportage

Byens Netværksbar, 28. august

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i august 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. I august 2015 er det, foruden forsiden og nyheder, især månedens profil af Grontmij Technical Infrastructure, medlemsoversigten og vores netværksbar, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til seminarrække målrettet dig, der arbejder med udvikling af bæredygtige løsninger til byggeriet
Støtteordningen TEST inviterer til et gratis seminar målrettet byggeriets bæredygtige producenter og igangsættere.

www.byens-netvaerk.dk
Konsulentuddannelse i DGNB for byområder
Interesserer du dig for bæredygtigt byudvikling og byplanlægning? Så har Green Building Council Denmark et tilbud skræddersyet til dig.

Priskonkurrence inden for byudvikling inviterer til nordisk matchmaking-event
Find sammen i teams på tværs af fag- og landegrænser om bæredygtige løsninger på seks nordiske projekter i ny konkurrence.

www.byens-netvaerk.dk
Skybrud og klimaforandring: Tag med på temaekskursion med ArkiTours og FAOD, 7. oktober
Oplev en park i Gladsaxe, der sikrer området mod oversvømmelser, et helt klimatilpasset kvarter under opførelse på Østerbro og en ny type vejbelægning der skal forhindre kloakvand i kældrene.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link
 

{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}