Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


19. januar 2017


Til februar besøger vi den omfattende genopbygning af Boligforeningen AABs ejendom på Ørnevej/Mågevej i København NV, som sidste år blev ødelagt af en brand. Kom med og hør om udfordringerne ved at håndtere en brand- og forsikringssag og hvordan de i fællesskab har løst opgaven på Ørnevej. Vi skal selvfølgelig også en tur op på stilladset og se genopbygningen.

Billedreportagen fra nytårskuren er nu klar og kan ses her

Næste studietur går til Helsinki (13.-16. september 2017) - vi forventer at åbne op for tilmeldinger i næste uge. Studieturene plejer at være meget populære - så hold øje med nyhedsbrevet.

Skal du med på ejendomskonference Mipim i Cannes? Hvis ja, så overvej om du skal deltage i et eller flere af vores arrangementer. I år har vi som noget nyt arrangeret en netværkspicnic på Ile Saint-Honorat fredag formiddag. Tilmelding er nødvendig og gerne i god tid.


Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

Det familieejede arkitektfirma med nordjyske rødder, Bjerg Arkitektur, har fem afdelinger i tre lande og kan i 2017 fejre 30 års jubilæum. Bjerg Arkitektur har altid sat mennesket i fokus for udvikling af energivenligt byggeri, hvor sundhed og trivsel går hånd i hånd med hensynet til natur og miljø. Ambitionen er at være bedst til bæredygtig arkitektur.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jørgen Glenthøj, Borgmester i Frederiksberg Kommune, er aktuel stafetholder. Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune, Morten Kabell, overdrog stafetten til Jørgen Glenthøj med spørgsmålet: Hvornår bygger Frederiksberg almene boliger nok til selv at løse sine udfordringer, f.eks. så kommunen ikke skal sende sine flygtninge til Valby i København - og nok til at det også bliver til at betale for at bo i kommunen?


Kommende arrangementer

Axel Towers hold 1 kl. 16-18, 25. januar - udsolgt
Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Axel Towers hold 2 kl. 17-19, 25. januar - udsolgt

Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Byggepladsbesøg i BLOX II, 26. januar - venteliste
Vi gentager byggepladsbesøget i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.


Genopbygning af boligerne på Ørnevej/Mågevej, 9. februar
Kom med på byggepladsbesøg og se den omfattende genopbygning af ejendommen Ørnevej/Mågevej i København NV, som sidste år blev ødelagt af en brand. Hør om udfordringerne ved at håndtere en brand- og forsikringssag og hvordan de i fællesskab har løst opgaven på Ørnevej.


Byggepladsoverdækningen på Bispebjerg Hospital, 22. fabruar

Et enormt telt har rejst sig over byggepladsen for Laboratorie- og Logistikbygningen på Bispebjerg Hospital. Kom med på besøg under byggepladsoverdækningen og hør om opførelsen af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og om udviklingen af SiteCover.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

 

Nytårskur 2017, 6. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Ny film om Byens Netværk

Vi er i luften med en helt ny film om Byens Netværk! Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Konference: Bæredygtige skoler og institutioner; har vi råd til at lade være? 30. januar
DK-GBC og MiljøForum Fyn inviterer til konference i Svendborg efterfulgt af besøg i Danmarks første bæredygtige børnehave med DGNB-certificering.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link