Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

19. januar 2018
 

I 2006 fik vi Kulturkanonen, i 2016 Danmarkskanonen. Danskerne debatterer for fuld skrue, hvem vi er og ikke er. Tag med Byens Netværk i teatret og lad byrumsteatret Teatergrad føre dig gennem de kulturforskelle og ligheder i det danske fædreland - fra Nørrebro over Svendborg til Hjørring. Forud for forestilligen har vi fået en unik mulighed for at mødes med de medvirkende og høre om tankerne bag stykket, der søger at åbne vores blik frem for at understøtte fordomme og stereotyper.

På årets studietur retter vi fokus endnu længere væk - faktisk hele 10.000 km fra lille Danmark - når vi rejser til Cape Town i Sydafrika, hvor vi dykker ned i i byens historie, udvikling og kontrastfyldte kultur. Studieturen finder sted 2.-10. oktober 2018 og vil byde på et væld af faglige og kulturelle oplevelser og ikke mindst masser af netværk. Det er knap en uge siden vi åbnede for tilmeldinger, og over halvdelen af turens pladser er allerede booket. Hvis du også vil med, så tilmeld dig her.

Hvordan skabes stress? Stress skabes for det meste kun af en bestemt ting: Bekymringer! Vil du eller en af dine kolleger gerne blive klogere på, hvordan du kan håndtere bekymringer, så kom med på vores morgenkaffe-arrangement sammen med Stig Sølvhøj - manden bag MINDSTRAIN. Henriette Cajar, direktør i rådgivningsvirksomheden Sinuz, har tidligere deltaget i kurset og giver det følgende ord med på vejen: "Jeg har fået en fornyet forståelse af, hvad stress gør ved os som mennesker og har fået et stærkt værktøj til at håndtere de tanker og handlemønstre, vi alle oplever i en presset hverdag. Jeg er overbevist om, at jeg med de nye værktøjer er langt bedre gearet til at bevare kontrollen selv i de mest pressede perioder, så jeg ikke ”går ned med stress”. Vi har stadig en håndfuld pladser, hvis du vil med.

Som lovet kan du nu se fotoreportagen fra vores festlige nytårskur i VEGA, og husk at du også kan lytte til Byens Podcast fra aftenen om Året der gik i byggebranchen.

Siden sidst har virksomheden Sandbeck sluttet sig til Byens Netværk. Sandbeck A/S leverer strategisk bygherrerådgivning fra projektidé til gennemførelse og aflevering. Velkommen til!


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

byggeriets pressebureau har gennem snart 30 år specialiseret sig i at hjælpe små og mellemstore byggevirksomheder med at skabe synlighed og profil via medierne. I 2017 indgik de desuden i et spændende samarbejde med Byens Netværk om en serie af aktuelle podcasts om byens og byggebranchens udvikling.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra februar 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB, er seneste stafetholder. Læs Rolfs bidrag og få hans tanker omkring, hvor udviklingen i byggebranchen er på vej hen, og hvordan KAB kan være med til at understøtte udviklingen af samarbejdsformer, som sikrer en robust og langsigtet ramme, der fører til bedre kvalitet i byggeriet.”


Kommende arrangementer

VEGA rundvisning, 22. januar - venteliste
I kølvandet på vores nytårskur, som i år finder sted i netop VEGA, inviterer vi på rundvisning i Vesterbros smukke koncerthus. Kom bag facaden på Vilhelms Lauritzens VEGA og få et indblik i historien og arkitekturen i Folkets og Musikkens Hus. 


Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? 25. januar

Har arkitektkonkurrencen en fremtid eller er de mange ruller papir og blyantsstreger bare spild af tid og penge for alle involverede? Byens Netværk og Arkitektforeningen inviterer til debat om arkitektkonkurrencens potentiale og fremtid.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


No stress i byggebranchen - morgenkaffemøde om MINDStrain, 7. februar
Alle taler om stress i disse år – også i byggebranchen. Tag med til No stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


www.byens-netvaerk.dk

Danmark, mit fædreland – i teatret med Byens Netværk, 14. marts
Hvem er vi egentlig på Nørrebro, i Svendborg og Hjørring? Tag med Byens Netværk i teatret og oplev Teatergrads forestilling ”Danmark, mit fædreland” på Biblioteket på Rentemestervej.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Nytårskur 2018, 5. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast til nytårskur: Året der gik i byggebranchen
Byens Podcast var på pletten ved årets nytårskur i VEGA, hvor aktuelle gæster fra byggeriets værdikæde lod sig interviewe om det seneste års udvikling - med opsving, nye samarbejdsformer, grønne dagsordener, og hvad der ellers tegner branchen i disse år.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Studietur til Girona med Arkitours, 19.-22. april 2018

Tag på studietur til Girona med Arkitours og kom tæt på vinderne af Pritzkerprisen 2017 tegnestuen RCR's projekter i Girona og Olot.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link