Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


20. juni 2019
 

Folkemødet er vel overstået, og sammen med 30 medlemmer tog vi i fredags på 1-dagstur til solskinsøen for at netværke og blive opdateret og inspireret om samfundets - og i særdeleshed byggeriets - aktueller debatter og udfordringer.

Og byggeriet fylder heldigvis meget - også på et Folkemøde. Det kunne vi ved selvsyn mærke til vores debat 'Byggeriets dilemmaer', hvor Mads Steffensen og et aldeles fremragende panel var omkring både energirenovering, højhusbyggeri i træ og udsatte boligområder på en propfyldt scene ved BL's Dome. Læs reportagen og se de mange stemningsfyldte billeder taget af Thorbjørn Hansen fra Kontraframe - der er flere billeder at finde på vores Facebook-side.

Husk i øvigt at følge os på de sociale medier for at følge med i, hvad vi laver og se billeder fra vores mange arrangementer. Find os på Facebook, LinkedIn og Instagram

Husk også at læs også
reportage og referat fra Generalforsamlingen 2019.     

Som altid en særlig velkomst til nye medlemmer. Denne gang GALST Advokataktieselskab, der har en lang række specialer, herunder fast ejendom og byggeri, rets- og voldgiftssager mv. Vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Scandi Construction ApS udfører alle opgaver inden for byggeri og renovering for både små og store virksomheder samt private. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for blandt andet el, vvs, murer- og tømrerarbejde og har bl.a. været involveret i Metro Cityringen og andre spændende projekter over hele Danmark. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler i oktober og november 2019.


Byens Klumme

Væggene kan tale!

Kunst kan virke fremmed for de fleste. Men det behøver den ikke at være. Der ligger en oplagt samarbejdsmulighed lige for, som kan være til stor gavn for både kunsten og byggeriet. Læs Byens klumme, der denne gang er i hænderne på billedkunstner Thomas Pålsson.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Torben Dahl, Forretningschef for Renovering & Nybyg i MOE A/S. Læs blandt andet hans svar på, hvordan MOE forholder sig til branchen opkøb på tværs af arkitekt- og ingeniørfirmaer, og hvor han ser tendenser og udviklingspotentialer inden for byggeriet.


Kommende arrangementer

Skovtårnet ved Gisselfeld, 26. juni - venteliste
Tag med, når vi sætter kursen mod Sydsjælland og kommer helt til tops i Skovtårnet i Camp Adventure ved Gisselfeld Kloster. Det spektakulære udsigtstårn er tegnet af EFFEKT og byder på en imponerende udsigt over trætoppene og den sydsjællandske natur.


Ballonhangaren, 4. juli - venteliste
Den unikke Ballonhangar på Islands Brygge er under restaurering. Vi hører om restaureringsarbejdet og bliver klogere på, hvorfor det ikke kun handler om at redde bygningen i rent fysisk forstand, men også dens værdi for det kulturmiljø, den er del af. 


www.byens-netvaerk.dk

Sankt Joseph – fra kloster til senior- og plejeboliger​, 13. august
Den historiske klosterbygning på Strandvejen er blevet renoveret og tilbygget og skal fremover være plejecenter og seniorbofællesskab. Vi tager et kig bag murene og ser den spændende transformation.


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

Folkemødet 2019 inkl. debat: Byggeriets Dilemmaer
 Fotoreportage

 


Generalforsamling 2019 og netværksbar, 20. maj
 Fotoreportage
 Referat


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Op og ned på de strategiske partnerskaber
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse om de strategiske partnerskaber som samarbejdsmodel. Podcasten er optaget i forbindelse med Byens Saloner den 15. juni og er lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Procesprisen 2019

Boligfonden Kuben og Lean Construction DK søger kandidater til Procesprisen 2019, der gives til et projekt eller en organisation, som formår at løfte produktiviteten, samarbejdet eller kvaliteten gennem deres tilgang til processer.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link