Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


20. december 2018

I disse dage ligger der hver dag hyggelige julekort i postkassen eller i indbakken, som vi glædes over. I år har vi skiftet det traditionelle julekort ud med en lille julehilsen i form af et tilbageblik fra vores hyggelige housewarming i november.2018 har igen været et travlt år, og vi har afholdt et stort antal faglige arrangementer, heriblandt en studietur til Cape Town, en række Byens Saloner, utallige nedslag rundt omkring i byen, debatskabende podcasts og meget mere. Vi slutter året med at være ca. 350 virksomheder i foreningen. Senest kan vi byde velkommen til Arkitekturministeriet, Bjerg’Aros Advice og Koordinat. Vi glæder os til at hilse på jer på vores arrangementer.

2019 kommer til at byde på mindst lige så mange arrangementer. Vi er så småt i gang med at planlægge næste års studietur, endnu en tur til Folkemøde på Bornholm, flere spændende arrangementer på Mipim i Cannes og selvfølgelig, som altid, en masse faglige og sociale netværksaktiviteter i og omkring København. Ud over dem, du allerede kan tilmelde dig, kommer her to arrangementer mere:

Vi besøger i januar Tingbjergs nye Bibliotek\Kulturhus, som er med til at kick-starte den byudvikling, der skal gøre bydelen Tingbjerg endnu mere attraktiv i de kommende år. Få en status på byudviklingen i Tingbjerg og kom med indenfor i det nye kulturhus.

Senere i februar kan du komme med på rundvisning i udstillingen Arkitekturens Værksteder på Louisiana, som denne gang præsenterer den chilenske tegnestue ELEMENTAL med Alejandro Aravena som kunstnerisk leder. Vi slutter besøget af med at spise sammen i Louisiana Café.

Men, men, men: Først starter vi året med vores legendariske nytårskur den 4. januar på Pladeværkstedet på Refshaleøen. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så er sidste chance i morgen den 21. dec., hvis du vil være sikker på en plads.

Tak for et spændende år sammen og tusind tak for opbakningen til Byens Netværk.

Vi ønsker dig og din virksomhed en rigtig god jul og på gensyn i 2019.Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Lintex er i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Virksomheden er familieejet og blev grundlagt i Sverige i 1983, hvor produktionen stadig finder sted den dag i dag. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage, er seneste modtager af medlemsstafetten. Læs bl.a. om hans ønske om at få mere bæredygtighed ind i byggeriet, og om hvorfor han mener, at man kunne omdøbe sociale bæredygtighed til væredygtighed.


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Nyt kobbertag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, 10. januar

Kom med op på taget af Vilhelm Lauritzens smukke Radiohus på Frederiksberg, og se det omfattende projekt med at udskifte kobbertag og tagkonstruktion på taget af koncertsalen. Det fredede Radiohus huser i dag Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Fasangården i Frederiksberg Have, 15. januar - venteliste

Fasangården er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Når restaureringen er færdig, er det planen at åbne et traktørsted i Fasangården, så alle får mulighed for at nyde de historiske detaljer og unikke omgivelser.


Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, 22. januar
Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus er et nyt, kulturelt fyrtårn, som har kick-startet den byudvikling, der skal gøre bydelen Tingbjerg endnu mere attraktiv i de kommende år. Kom med på besøg og få en status på udviklingen i Tingbjerg.


Kickoff for Byens Strateger Aarhus, 23. januar
Byens Netværk åbner nu sin første netværksgruppe i Aarhus. Kom med til vores intromøde og hør, hvad du kan få ud af at være med.


Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Arkitekturens Værksteder på Louisiana: ELEMENTAL,
6. februar

Tag med på rundvisning i udstillingen Arkitekturens Værksteder, hvor Louisiana denne gang præsenterer den chilenske tegnestue ELEMENTAL med Alejandro Aravena som kunstnerisk leder. Vi slutter besøget af med at spise sammen i Louisiana Café.


Afholdte arrangementer

 

Droner og digitalisering i byggebranchen, 28. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Er Lynetteholmen et Kinderæg for Københavns byudvikling?

Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, der tager fat i den aktuelle debat om Lynetteholmen, som for nylig blev afholdt med 130 deltagere i Byens Saloner.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link