Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


22. februar 2018

Det er snart igen tid til Folkemøde! Oplev demokrati under åben himmel ved hele Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer, når Folkemødet afholdes på 8. år i havnebyen Allinge på Bornholm.

Er du nysgerrig på at opleve begivenheden sammen med tværfaglige netværkskolleger, så har du igen i år muligheden, når vi fylder en bus og tager på en 1-dagstur til Folkemødet fredag den 15. juni. Denne gang krydrer vi turen med fællesspisning i BL's Dome, som er blevet et kendt mødested og forsamlingshus for dialog og samtale på Folkemødet.

Til april kan du komme med på byggepladsbesøg i Falkoner Centret, hvor man lige nu er i gang med en omfattende renovering. Arbejdet begyndte i foråret 2017 og skal være færdigt i sommeren 2019, hvor hotel-, kongres- og kulturcentret, kan byde gæster velkommen i et moderniseret Falkoner Center, som bliver et langt mere integreret del af det Frederiksbergske bybillede end tidligere.

I denne tid kan du opleve København på en helt ny måde, idet der er lysfestival i byen. Vi var i går på en kold - men hjertevarm - lysvandring med lysdesigner Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects, som fortalte om lyset og mørket og det særlige ved København i et lysperspektiv. Vi går turen igen i aften, og hvis du ikke har fået plads på en af vores ture, så tag kæresten, børnene eller hunden med og gå en tur ud i byen efter mørkets frembrud - det kan helt klart anbefales.

Også i denne uge kan vi byde velkommen til nye medlemmer: Oluf Jørgensen A/S og Rørbæk og Møller Arkitekter A/S. Vi glæder os til at hilse på jer.

Med venlig hilsen,
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Arkitektfirmaet Keingart har speciale i at udvikle idrætsbyggeri og aktiverende byrum, der lokker til leg, læring og fysisk udfoldelse. Keingart blev stiftet i 2007 af Maria Keinicke og Flemming Overgaard.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra april 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Per Engsø Larsen, Direktør i ZÜBLIN, Byggeri Danmark, er seneste stafetholder. Læs Pers bidrag, hør hvad der optager ham for øjeblikket og få hans bud på, hvordan bygherre bedst sikrer, at også udenlandske leverandører finder det attraktivt, at byde på danske opgaver.


Kommende arrangementer

Copenhagen Light Festival – lysvandring med Byens Netværk, 22. februar - venteliste

Byens Netværk tager på lysvandring i København for at  opleve byen på en ny måde, når Copenhagen Light Festival til februar fylder byen med lysinstallationer og værker. 


Den Grønne Fatning - nye boliger i Herlev, 27. februar
Elf Development inviterer sammen med Enemærke & Petersen på byggepladsbesøg i Den Grønne Fatning. Tag med til Herlev og se de nye boliger på den gamle glødelampegrund.


Skyttehusene - en del af det nye Bellakvarter, 7. marts 
Bellakvarter er en ny bydel i Ørestad, som bygges på Bella Centers gamle parkeringsarealer. Her opfører fsb aktuelt 237 almene boliger spredt ud blandt ejer-, og private lejeboliger. Tag med på besøg i den første af fsb’s 4 karréer, inden beboerne flytter ind.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


www.byens-netvaerk.dk

Danmark, mit fædreland – i teatret med Byens Netværk, 14. marts - venteliste
Hvem er vi egentlig på Nørrebro, i Svendborg og Hjørring? Tag med Byens Netværk i teatret og oplev Teatergrads forestilling ”Danmark, mit fædreland” på Biblioteket på Rentemestervej.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Byggepladsbesøg i Falkoner Centret, 4. april
Lige nu er der gang i en omfattende renovering. Når byggeriet er færdigt i 2019, er det planen, at hotellet skal rumme 334 værelser, restaurant, cafe, konference samt entertainment og være en langt mere integreret del af det Frederiksbergske bybillede end tidligere.


Folkemøde 2018, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Denne gang krydrer vi turen med fællesspisning i BL's Dome.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

No stress i byggebranchen - morgenkaffemøde om MINDStrain, 7. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Har arkitektkonkurrencen en fremtid?
Hør seneste udsendelse, der fortsætter diskussionen fra Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? Hør blandt andre Uffe Bay-Smidt, Kant Arkitekter, Jan Christiansen, Freja Ejendomme, Mette Mogensen, Domea.dk, Rasmus Jessing, Bygningsstyrelsen og Preben Dahl, Danske Arkitektvirksomheder.  


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast til nytårskur: Året der gik i byggebranchen
Byens Podcast var på pletten ved årets nytårskur i VEGA, hvor aktuelle gæster fra byggeriets værdikæde lod sig interviewe om det seneste års udvikling - med opsving, nye samarbejdsformer, grønne dagsordener, og hvad der ellers tegner branchen i disse år.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Seminar om Træ i fremtidens byggeri, 22. marts
Gennem de seneste år er interessen for træ som et arkitektonisk byggemateriale steget betydeligt, og samtidig har den industrielle udvikling været stor. Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger inviterer til seminar om Træ i fremtidens byggeri torsdag den 22. marts 2018.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link