Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

24. juni 2015


Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi kan nok alle trænge til et afbræk fra mails og telefoner. Lidt sol må vi også have til gode.

I næste uge har vi det sidste arrangement før sommerferien, nemlig et genbesøg i Banedanmarks nye trafikcenter. Arrangementet er udsolgt, men du kan komme på venteliste.

Når vi allesammen er tilbage igen, har vi forberedt en vifte af sensommer-netværksarrangementer, du allerede nu kan tilmelde dig.

Vinduet er husets øjne og sjæl. Vi besøger VILLUM Window Collection, hvor vi får et indblik i vinduets verden og indsigt i vinduets betydning for menneskers adgang til lys, luft og udsyn.

Vi besøger Standardernes Hus, som er alt andet end et standard-hus. Arrangementet er meget tæt på udsolgt allerede.

Helt i skoven er vores sensommerarrangement i Dyrehaven med et smut til Korsbæk, ligesom vi holder netværksbar i vores eget domicil på 5. sal i Strandgade, hvofra du kan nyde synet ud over havnen og byens tage.

I denne uge kan vi byde velkommen til Best-AV. Vi glæder os at se jer på vores arrangementer.


Glædelig midsommer
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Transforming DTU - campusudvikling for mere end 4 mia. kroner.
Der er gang i byggeriet på DTU Lyngby Campus i disse år. Og med en investering på mere end 4 mia. kroner i nybyggeri, ombygninger og renoveringer i perioden 2010-2019, fylder DTU som bygherre betydeligt i det danske byggelandskab.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra september 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II,
29. juni -
udsolgt
Vi besøger igen Banedanmarks nye Trafik Control Center, som snart står færdigt. Herfra skal Banedanmark for fremtiden styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark. Kom med på byggepladsbesøg for at se det nu næsten færdige resultat.

VILLUM Window Collection, 12. august
Kom med på besøg i den nye unikke udstilling og hør om vinduets historie og dets betydning for arkitekturen, byplanlægningen og menneskets livskvalitet.

Standardernes Hus i Portland Towers Company House, 17. august
Vi besøger Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bord Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices.

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august
Drik morgenkaffe i skoven med Byens Netværk, når vi tager en tur i Dyrehaven for at se de nye stalde til havens kapervogne og heste, efterfulgt af en faglig rundvisning i Korsbæk på Bakken.

Byens Netværksbar, 28. august
Kom og hils dit netværk velkommen tilbage fra sommerferien. Byens Netværk inviterer igen til uformel netværksbar uden anden dagsorden end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Netværkstur til Viborg, 10. juni

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I maj 2015 har der i alt været 18169 besøg på vores website. Det ekstra høje besøgstal skyldes måske, at vi lancerede vores nye website den 26. maj. Fra 26.-31. maj var der over 4400 besøg på siden. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk City Link Festival 2015 i Edinburgh, 24.-27. september
City Link Festival er en platform, for alle, der har interesse i demokratisk fornyelse af by og byrum. Festivalen indebærer symposium, workshops, city wide events, udstillinger mm.

www.byens-netvaerk.dk Kursus - Nybyggeri og mindre boligbyggeri, 6. oktober
AktivHus Danmark afholder kursus om AktivHus specifikationer og værktøjer for nybyggeri og mindre boligbyggeri.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link