Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

24. november 2017

I sidste uge var 150 af byggeriets aktører samlet til Byens Netværksdag på Pladeværkstedet på Refshaleøen, hvor musikchef Uffe Savery og otte musikere fra Copenhagen Phil var med til at slå kammertonen an til en snak om samarbejde og nye forretningsmodeller. Tak til alle som deltog og var med til at gøre dagen både aktuel, vedkommende og til noget ganske særligt.

I vores nye tiltag - Byens Podcast - kan du lytte til de mange gode indlæg og debatter fra Byens Netværksdag gennem interviews med nogle af dagens nøglepersoner. Byens Podcast er blevet til i samarbejde med Byggeriets Pressebureau, og vi vil løbende vende tilbage med nye episoder, der indfanger vinkler og diskussioner i byggeriet.

Du kan lytte til podcasten her eller via din telefon - med iTunes (iPhone) eller Stitcher (Android) - og lytte til den når som helst, det passer ind: i toget, bilen, på kontoret, på cykel eller badeferie. Som sædvanlig kan du også se glimt fra dagen i fotoreportagen og se/gense slides fra Lene Espersen, direktør for Danske Arkitektvirksomheder her.

Om nøjagtig én måned er det jul, og det betyder selvfølgelig, at det er tid til Julenetværksbar. Advokatfirmaet DLA Piper (tidl. Lett Advokater) er løbet med julenetværksbar-stafetten og inviterer indenfor i deres flotte lokaler med udsigt over Rådhuspladsen. Tag en kollega under armen og kom med til en hyggelig eftermiddag uden nogen anden dagsorden, end at vi skal netværke – og finde den gode julestemning.

Vi håber også, at I alle har lyst til at deltage i den næste store begivenhed i Byens Netværk, nemlig Nytårskuren den 5. januar, som denne gang finder sted i VEGA. Vi har allerede rundet de 100 tilmeldinger, og der er plads til mange flere!

Sidst, men ikke mindst, byder vi denne gang velkommen til Gangsted Advokatfirma - vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

ESTATE MEDIA står bag Boligdagene, som er Danmarks nye mødeplads for alle i boligmarkedet. Konferencen har fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger, og kombinerer netværk med faglighed. ESTATE MEDIA er et videns- og mediehus, og ikke mindst en erfaren konferencearrangør med fokus på bygge- og ejendomsbranchen. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Henriette Dybdal Cajar, indehaver af CAJAR Rådgivning er seneste stafetholder. Læs hendes bidrag og få bl.a. hendes bud på, hvorfor de nye strategiske partnerskaber både kan være en mulighed og en udfordring for København i de kommende år.

 


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november - venteliste
Kom med på besøg i de ikoniske boliger, få historien om de allerførste højhuse i Danmark og bliv klogere på fremtidens Bellahøj. Vi krydrer besøget med julestemning, gløgg og æbleskiver på Restaurant Bellahøj.


Julenetværksbar 2017, 8. december

Advokatfirmaet DLA Piper er løbet med julenetværksbar-stafetten og inviterer indenfor i deres kontor på Rådhuspladsen. Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år.


Nytårskur 2018, 5. januar

Traditionen tro indleder vi det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

Byens Netværksdag 2017: Branchen under ombygning, 16. november
 Fotoreportage

 


 

Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november
 Fotoreportage

 


 

Studietur til Helsinki, 13.-16. september
 Fotoreportage i høj opløsning
 Fotoreportage i lav opløsning

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Byens Netværk i luften med aktuel podcast
Byens Podcast: Byens Netværk er i luften med aktuel podcast om byggebranchen -  lavet i samarbejde mellem Byggeriets Pressebureau. Her vil vi løbende vende tilbage med nye vinkler på diskussioner i byggeriet.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation til Green Building Councils vinterkonference, 5. december

Danmark skal være bæredygtigere - Hvordan fungerer bygge- og ejendomsbranchen som driver for verdensmålene? DK-GBCs vinterkonference sætter i år fokus på de 17 verdensmål og den bæredygtige udvikling.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link