Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

25. januar 2018

Mipim nærmer sig med hastige skridt. Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, og i næste uge holder vi et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

I februar blænder København op for en helt ny lysfestival: Copenhagen Light Festival, som med ca. 40 nye lyskunstværker i byen og havnen inviterer på lysoplevelser i vintermørket. Find det varme tøj frem og tag med os på lysvandring den 22. februar, og oplev København på en ny måde, når arkitekt og lysdesigner, Jesper Ravn fra Gottlieb Paludan Architects, guider os rundt til flere af lyskunstværkerne og fortæller om byens lys og de stolte, danske lystraditioner, som indebærer en særlig respekt for mørket.

Senere i februar bevarer vi fatningen med et Byens Netværk "Classic" arangement, når vi tager til Herlev og besøger Den Grønne Fatning, som er navnet på et nyt boligområde på den gamle glødelampegrund. Elf Development inviterer sammen med Enemærke & Petersen og Mangor & Nagel på byggepladsbesøg, hvor vi skal se og høre om de 244 nye boliger, som består af både ejer-, familie- og ungdomsboliger.

Pladserne på årets studietur til Cape Town i oktober bliver stille og roligt fyldt op. Nu er knap 30 af de 40 pladser gået. Hvis du også vil med, så tilmeld dig her.

Hver måned sætter vi særlig fokus på et af Byens Netværks medlemmer på vores website og i nyhedsbrevet. Som månedens profil får din virksomhed en unik mulighed for at fortælle om jer selv og jeres projekter over for det store faglige publikum, som hver måned følger os. Vi får dermed et nærmere kendskab til de enkelte virksomheder og organisationer, der er med i netværket. Skal din virksomhed være månedens profil i løbet af 2018, så se mere om betingelser her og send os en mail, hvis du vil reservere en måned.

Og så har vi fået følgeskab af endnu en ny virksomhed: Velkommen til Alument, som leverer altan- og terrasseløsninger.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

byggeriets pressebureau har gennem snart 30 år specialiseret sig i at hjælpe små og mellemstore byggevirksomheder med at skabe synlighed og profil via medierne. I 2017 indgik de desuden i et spændende samarbejde med Byens Netværk om en serie af aktuelle podcasts om byens og byggebranchens udvikling.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra marts 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB, er seneste stafetholder. Læs Rolfs bidrag og få hans tanker omkring, hvor udviklingen i byggebranchen er på vej hen, og hvordan KAB kan være med til at understøtte udviklingen af samarbejdsformer, som sikrer en robust og langsigtet ramme, der fører til bedre kvalitet i byggeriet.”


Kommende arrangementer

Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? 25. januar

Har arkitektkonkurrencen en fremtid eller er de mange ruller papir og blyantsstreger bare spild af tid og penge for alle involverede? Byens Netværk og Arkitektforeningen inviterer til debat om arkitektkonkurrencens potentiale og fremtid.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


No stress i byggebranchen - morgenkaffemøde om MINDStrain, 7. februar
Alle taler om stress i disse år – også i byggebranchen. Tag med til No stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Copenhagen Light Festival – lysvandring med Byens Netværk, 22. februar

Tag med Byens Netværk på lysvandring i København og oplev byen på en ny måde, når Copenhagen Light Festival til februar fylder byen med lysinstallationer og værker. 


Den Grønne Fatning - nye boliger i Herlev, 27. februar
Elf Development inviterer sammen med Enemærke & Petersen på byggepladsbesøg i Den Grønne Fatning. Tag med til Herlev og se de nye boliger på den gamle glødelampegrund.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


www.byens-netvaerk.dk

Danmark, mit fædreland – i teatret med Byens Netværk, 14. marts
Hvem er vi egentlig på Nørrebro, i Svendborg og Hjørring? Tag med Byens Netværk i teatret og oplev Teatergrads forestilling ”Danmark, mit fædreland” på Biblioteket på Rentemestervej.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Nytårskur 2018, 5. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast til nytårskur: Året der gik i byggebranchen
Byens Podcast var på pletten ved årets nytårskur i VEGA, hvor aktuelle gæster fra byggeriets værdikæde lod sig interviewe om det seneste års udvikling - med opsving, nye samarbejdsformer, grønne dagsordener, og hvad der ellers tegner branchen i disse år.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link