Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


25. oktober 2018


Er byens udvikling vigtig for dig? Så kom med, når Byens Saloner den 19. november stiller skarpt på Københavns Kommunes fremtidsvision for Lynetteholmen, der ifølge landets statsminister vil være et Kinderæg for byens udvikling. Vi har samlet et skarpt og tværfagligt panel, der sammen med jer skal diskutere den kommende udvikling af vores allesammens København. Vi ses på Lynetten!

København fik endnu engang international opmærksomhed, da vi tidligere på ugen fik den fornemme førsteplads på Lonely Planets liste over bedste byer at besøge i 2019. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at påvirke tilstrømingen af turister til byen. Vi skal nok sørge for at sætte turisme på tapetet i Byens Netværk til næste år.

Apropos næste år så har vi åbnet op for tilmeldinger til vores legendariske Nytårskur, som finder sted den 4. januar på Pladeværkstedet. Nytårskuren byder både på sejltur, middag, musik og ikke mindst byens bedste netværk. Har du ikke været med før, så snyd ikke dig selv for at starte året på en festlig måde sammen med gode netværkskolleger.

Har du i øvrigt hørt den nye podcast, hvor en kreds af spændende gæster i studiet debatterer, hvad den nye DGNB Diamant-ordning kan betyde for dansk byggeri? Byens Podcast med journalist Andreas Brøns Riise som vært stiller spørgsmålet, om man kan certificere sig til skønhed og høj arkitektonisk kvalitet? Lyt til Byens Podcast her eller find en via din foretrukne podcast app ved at søge på 'Byens Podcast'. ​


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Hi-Con er specialister i at fremstille skræddersyede altaner, trapper og facader i højstyrkebeton til renovering og nybyg. Hovedkontoret er placeret 20 km nord for Aalborg. Hi-Con brandet omfatter også kontorer i Holland, Norge, Sverige og Finland.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra december 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Drømmeskibet – Familiearrangement på Museet for Søfart, 28. oktober
Drømmeskibet er navnet på M/S Museet for Søfarts nye store maritime legeunivers, der byder på rum for sanser og bevægelse i søfartens verden. Tag familien under armen og kom med på Byens Netværks særlige familiearrangement søndag den 28. oktober.


Ressourcerækkerne og Upcycle Studios, 7. november venteliste

Tag med, når vi besøger to af tidens mest innovative eksempler på, hvordan moderne familieboliger, byggeaffald og bæredygtig livsstil går op i en højere enhed. 


Vilhelm Lauritzen Terminalen, 12. november​ - venteliste
Kom med indenfor i Vilhelm Lauritzens gamle terminal i Københavns Lufthavn, når vi besøger den ikoniske bygning, der blev opført i 1939 og var lufthavnens første terminal. Hør også om de seneste udvidelser af lufthavnen samt om videre udvikling.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Byens Saloner: Lynetteholmen - et Kinderæg for Københavns byudvikling? 19. november 
Kom med og bliv klogere på visionerne for Lynetteholmen, når Byens Saloner sætter fokus på det storstilede projekt i selskab med et panel af kompetente byeksperter.


Housewarming, 23. november 2018

Byens Netværk flytter til BLOXHUB i Fæstningens Materialgård - og dét skal fejres! Kom med til vores festlige Housewarming den 23. november, hvor vi fylder gårdhaven med musik, drinks, orange paraplyer og alle jer skønne mennesker i netværket.


www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Afholdte arrangementer

 

Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 18. september
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Kan man certificere sig til smuk arkitektur?
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, hvor en spændende kreds af aktuelle gæster i studiet debatterer, hvad den nye DGNB Diamant-ordning, som er indført af Green Building Council, kan betyde for dansk byggeri.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

»Udvandrerne« - invitation til teater i det nye Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus

Oplev rørende teater i Tingbjergs nye Bibliotek\Kulturhus. Som medlem af Byens Netværk kan du købe billetter til danskdansks nye forestilling »Udvandrerne« med rabat. 


Green Building Council afholder vinterkonference i Middelfart om Bæredygtigt byggeri, 12. december

Green Building Council afholder vinterkonference på Middelfart Rådhus under overskriften: "Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål".


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link