Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


26. januar

Der kan synes længe til sol og sommer, men ikke desto mindre kan du allerede nu glæde dig til garanti for begge dele, når vi til juni besøger Bornholm på en 1-dagstur til Folkemødet 2023. Her skal vi sammen opleve nogle af Folkemødets mange debatter - herunder vores egen om 'Byggeriets dilemmaer med Sara Bro', som vi igen i år holder sammen med Danske Arkitektvirksomheder og BL - Danmarks Almene Boliger. 

På vej mod Folkemødet lægger vi vejen forbi Green Solution House, der er et hotel uden for Rønne med grønne og innovative løsninger skabt af 3XN/GXN. Her ser og hører vi om nogle af de mange spændende løsninger på bæredygtige byggemetoder og tiltag. Vi har pt. 25 færgebilletter til turen, men bestiller gerne flere - derfor må du meget gerne tilmelde dig allerede nu, hvis du ved, at du vil med, så vi kan se, hvad behovet bliver. 

Byens Klumme spørger Lasse Lind, partner i GXN, hvad vi gør med den eksiterende - og nogle gange ’uelskede’ - bygningsmasse, når nedrivning ikke længere er en bæredygtig løsning? Selv mener han, at uanset kvaliteten skal vi til at transformere fremfor at rive ned og bygge nyt. Det stiller store krav til arkitektonisk nytænkning, men giver også store muligheder - og en mulig ny æstetik. 

HUSK også at udfylde vores spørgeskema om, hvordan og hvorfor netop du bruger Byens Netværk. Alle svar tæller og giver os værdifuld viden - hvad enten du benytter vores arrangementer og tilbud lidt eller meget. Er nyt eller "gammelt" medlem. Har ris eller ros. Og sig det meget gerne videre til kolleger og medarbejdere. Jo flere besvarelser, desto klogere bliver vi - og jo bedre kan vi arbejde for at (for)blive Byens BEDSTE Netværk. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Medlemsundersøgelse

Vi vil være Byens BEDSTE Netværk
Er du medlem af Byens Netværk? Så vil vi gerne have din hjælp. Besvar vores online spørgeskema og gør os klogere på, hvordan og hvorfor du bruger Byens Netværk. Og hvad vi kan gøre bedre.
Tak for din hjælp!


Månedens profil

Styling betaler sig. Vosper boligstyling og interiør hjælper bl.a. udlejningsselskaber, boligadministrationer og ejendomsmæglere med at style boligprojekter forud for udlejning eller salg, så kommende beboere kan blive inspireret til at se sig selv i boligen. Læs mere i Månedens profil.


Byens Klumme

Hvad gør vi med den ’uelskede’ bygningsmasse?

Når nedrivning ikke længere er en bæredygtig løsning, hvad gør vi så med den arkitektur fra 50’erne og frem, som i den brede offentlighed ofte bliver betragtet som grim? Uanset kvaliteten skal vi til at transformere fremfor at rive ned og bygge nyt. Læs Byens Klumme af Lasse Lind, Partner i GXN.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Anders Lendager, CEO & Founder i Lendager. Læs bl.a. hans svar på, hvad er vigtigt i byens udvikling og om afsættet for bæredygtig transformation og genanvendelse af vores bygninger. Læs med i Byens Stafet.


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast Nytårsspecial: Hvad bringer 2023?
På årets nytårskur tog Byens Podcast et kig ind i krystalkuglen for 2023. Hvad sker der med inflationen, materialepriser og branchens konflikter - og hvordan forløser vi i samarbejde potentialet for den grønne omstilling? Lyt med og hør, hvad fire af branchens parter har af bud på på det og ser af tendenser for året set fra byggeriets forskellige positioner. 


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?​, 27. januar
Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Marie-Louise Pind, advokat og mediator, gør dig klogere på, hvordan du med enkle værktøjer kan håndtere - eller endda helt undgå - konflikter gennem øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.


Mipim Kickoff, 2. februar - udsolgt
Sammen med Byggesocietetet holder vi et kickoff for dig, der skal med til Mipim 2023 og gerne vil blive klogere på, hvad du kan få ud af din deltagelse. Du får også en sneak peek på, hvad det danske program byder på.  


Byen vågner: Mobilitet med JAJA Architects​​, 6. februar
Skal gaderne være opbevaringsområde for biler? Eller giver nye mobilitetsteknologier os mulighed for at genvinde gaderne som rum for nye sociale og økonomiske muligheder? Byen vågner i en verden af mobilitet hos JAJA Architects.


Copenhagen Light Festival 2023 - lysvandring i byen​, 8. februar - venteliste
Tag med på en lysvandring gennem Indre By, når vi ser og hører om nogle af de mange værker på årets festival, der lyser byens rum og bygninger op på nye spændende måder.

 


Danske Bank bag facaden - historiske bygninger og økonomisk vejrudsigt​, 21. februar
I 150 år har Danske Bank haft hovedsæde på Holmens Kanal. Kom med bag facaden på det historiske og fredede Erichsens Palæ - og få samtidig en aktuel status og forecast på dansk økonomi.


Nyfortolkning af Københavns Rådhustårn, 27. februar
Hvordan kan Københavns Rådhustårn se ud anno 2023? Det har arkitektstuderende givet deres bud på og vinderforslaget printes i kæmpeformat på Rådhustårnet. Vi hører om nyfortolkningen, når vi møder vinderne af konkurrencen på Rådhuset, hvor vi også skal høre om Arkitekturhovedstad 2023. 


Byen vågner: TRÆ med Dinesen og ReVærk​, 28. februar
Mød Dinesen og ReVærk i Dinesens showroom i Aarhus til en samtale om træ, byggeskik, håndværk, kulturarv og bæredygtighed – og om hvordan naturlige materialer bedst kan optræde i udviklingen af vores design, arkitektur og byggeri. 


Mipim: Sunset Lounge, 13. marts
Vær med til at kickstarte Mipim-ugen med et par hyggelige netværkstimer på croisetten, når Byens Netværk, Byggesocietetet og virksomhederne Idverde og WSP samler branchen til en fælles velkomst i Cannes.


Mipim: Global Danish Solutions, 14. marts
Hvordan bidrager dansk innovation og knowhow til grøn omstilling og en mere bæredygtig verden? Hvilke løsninger og tilgange er med til at skabe værdi - også på globalt plan? Vi sætter fokus på danske løsninger og forretningsmodeller i Palais des Festivals.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous i Cannes​, 15. marts
Vi inviterer nuværende og potentielle nye medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe- og netværksarrangement i Cannes. 


Mipim: Grøn omstilling med merværdi, 16. marts
Sammen med Danske Arkitektvirksomheder sætter vi fokus på merværdien ved grønne, naturbaserede løsninger i byggeriet og byrummet i en paneldebat om, hvordan vi sikrer, at de mange ”grønne” løsninger skaber værdi på alle parametre.


Intromøde i Byens Netværk, 23. marts
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde i København, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre netværkskolleger i branchen.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til to dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.


1-dagstur til Folkemødet 2023, 16. juni
Oplev Folkemødet med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm og oplever nogle af Folkemødets mange debatter. Vi lægger også vejen forbi Green Solution House, der er et hotel opført med fokus på bæredygtighed.


Studietur til Oslo, 20.- 23. september 2023
Stå på toget i København og indstil dig på masser af netværk, faglig viden og ny inspiration, når vi sætter kursen mod Oslo. En storby, der er i rivende udvikling med storstilede byudviklingsprojekter og spændende ny arkitektur. Tilmelding åbner i marts.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link