print logo

Mipim: Global Danish Solutions

Hvordan bidrager dansk innovation og knowhow til grøn omstilling og en mere bæredygtig verden? Hvilke løsninger og tilgange er med til at skabe værdi - også på globalt plan? 

 

Luk fuld beskrivelse

Kom med til den internationale event i Palais des Festivals, hvor vi kaster lys på Danmarks potentiale, når det kommer til at bygge helt nye måder at leve på – båret af bæredygtige og dokumenterbare grønne værdier. Hvad er det for en viden og konkrete løsninger, der kan gøre en forskel – også på globalt plan?
 

Vi har inviteret et erfarent internationalt panel og lægger ud med en åbningstale af den verdenskendte forsker og biolog, Katherine Richardson, som er professor og leder af Sustainability Science Center på Københavns Universitet. Katherine Richardson optræder LIVE fra House of Creative Denmark i København, hvor hun vil give en status på verdens tilstand, og hvad der skal til for at styrke en fælles global indsats. 

Panelet omfatter internationale profiler som Susan Jayne Thams Carruth, Arkitekt & Partner GXN, Jack Renteria, Director of Living Concepts, ALFA Development, og Ritu Jain, Co-founder & CPO, LifeX. Sammen zoomer vi ind på innovative løsninger i den grønne omstilling og ser eksempler på, hvordan bygge- og ejendomsbranchen er med til at udvikle løsninger og forretningsmodeller, der kan bidrage til en mere bæredygtig verden. 

Bag arrangementet er Byggesocietetet, Byens Netværk, Proptech Denmark og Danske Arkitektvirksomheder.  

Deltagelse kræver badge / adgangsbillet til Mipim Palæet.

Tilmelding via Byggesocietetets hjemmeside

Praktisk information

Dato og tid

14/03 2023 14:00 - 15:00

Adresse

Palais des Festivals, P3
Cannes

Deltagerantal

100

Mødested

SALON CROISETTE

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

14/03 2023 14:00 - 15:00

Adresse

Palais des Festivals, P3
Cannes

Deltagerantal

100

Mødested

SALON CROISETTE

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger, mobil: 2234 6629

footer image byens netværk