Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


27. marts 2018

Foråret lader vente på sig, men er forhåbentligt lige om hjørnet. Vi håber, at solen og varmen er tilbage, når vi til maj inviterer på sejlende netværksbar. Tag med på en hyggelig sejltur sammen med dit netværk. Vi sætter kursen mod Sydhavnen - et af Københavns helt store byudviklingsområder, som du kan glæde dig til at opleve fra vandsiden. Med om bord har vi en række aktører, som undervejs fortæller om Sydhavnens udvikling og om nogle af de forskellige byggeprojekter, der er på vej i området.

Senere i maj kaster vi blikket mod den anden ende af havnen, nemlig Nordhavn. Det sker på vores generalforsamling, som ud over det formelle program byder på en tur rundt i Nordhavn, hvor vi sammen med By & Havn skal se nærmere på den seneste udvikling. Sæt kryds i kalenderen den 22. maj kl. 15.00. Vi sender invitationen ud inden længe.

Byens Stafet er også landet i en bydel, som må siges at være under spændende udvikling, nemlig Carlsberg Byen, hvor administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus, er løbet med stafetten. Læs Jens' bidrag, hvor han bl.a. fortæller om ambitionen om at optimere værdikæden til gavn for alle byggeriets parter - og om at skabe en bydel, der får livet til at blomstre mellem bygningerne.

Sidste nye medlem er Albæk Kommunikation. På gensyn på vores arrangementer.


Rigtig god påske
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

ZESO Architects er aktuelle med en større renovering af Baron Boltens Gård. Desuden har tegnestuen for nyligt etableret ZESO ALLIANCE - en nytænkende forretningsstruktur med markedsførende og specialiserede virksomheder knyttet sammen i et forpligtende samarbejde.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S, er seneste stafetholder. Læs Jens' bidrag, hvor han bl.a. fortæller om ambitionen om at optimere værdikæden til gavn for alle byggeriets parter - og om at skabe en bydel, der får livet til at blomstre mellem bygningerne.


Kommende arrangementer

Forpremiere på det nye AB-system, 3. april

Byggeriets Aftalevilkår (AB-systemet) er til revision, og der er lagt op til markante fornyelser. Vil du være på forkant med de nye regler, inden de træder i kraft, så tag med til vores ”forpremiere” i Cinemateket, hvor to af branchens dygtige advokater viser vej gennem nyskabelser og mulige konsekvenser ved det nye AB.


Byggepladsbesøg i Falkoner Centret, 4. april - få pladser
Lige nu er der gang i en omfattende renovering. Når byggeriet er færdigt i 2019, er det planen, at hotellet skal rumme 334 værelser, restaurant, cafe, konference samt entertainment og være en langt mere integreret del af det Frederiksbergske bybillede end tidligere.


BLOX Sneak Peek, 12. april - venteliste
Kom med bag facaden og se det færdige BLOX på den københavnske havnefront i et eksklusivt sneak peek, inden bygningen åbner til maj. 


Roskilde Festival Højskole, 17. april

I Roskilde-bydelen Musicon opføres for første gang i 48 år en ny almen højskole i Danmark fra grunden – en højskole hvis værdier bygger på idealerne bag Roskilde Festival. Tag med på besøg og hør om det spændende projekt.


Arkitektur og Sakura i Nordvest, 19. april - venteliste
Tag med på forårets arkitektur-tur og se nogle af de fineste eksempler på 20’erne og 40’ernes by- og boligbyggeri, når vi besøger området omkring Bispebjerg.


Sejlende netværksbar - kursen er sat mod Sydhavnen, 2. maj

Byens Netværk stævner ud på en sejlende netværksbar med kurs mod Sydhavnen. Nyd en hyggelig og uformel eftermiddag på vandet sammen med dit netværk - og få indblik i udviklingen af Sydhavnen og områdets mange nye byggeprojekter.


Folkemøde 2018, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Denne gang krydrer vi turen med fællesspisning i BL's Dome.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - få pladser

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Skyttehusene og det nye mangfoldige Bellakvarter, 7. marts
 Fotoreportage

 


 

MIPIM Festival Cannes 13. – 16. marts 2018
 Fotoreportage

 


Danmark, mit fædreland – i teatret med Byens Netværk, 14. marts
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast på MIPIM: Hvordan håndterer vi urbaniseringen?
Byens Podcast var med på forreste række ved årets MIPIM i Cannes, da Byernes Stafet ved et debatarrangement satte fokus på byernes udvikling rundt om i landet. Syv borgmestre og kommunale topfolk lod sig interviewe om urbaniseringen - og hvordan vi lige nu håndterer den hefitige vækst i byerne? 


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Har arkitektkonkurrencen en fremtid?
Hør seneste udsendelse, der fortsætter diskussionen fra Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? Hør blandt andre Uffe Bay-Smidt, Kant Arkitekter, Jan Christiansen, Freja Ejendomme, Mette Mogensen, Domea.dk, Rasmus Jessing, Bygningsstyrelsen og Preben Dahl, Danske Arkitektvirksomheder.  


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation til konference: Fremtidens arbejdskraft - det begynder med et fritidsjob, 10. april
Fritidsjob virker – det er en effektiv måde at bryde den negative sociale arv på. Derfor inviterer Den A.P. Møllerske Støttefond og Fritidsakademiet aktører på området til at bidrage til at styrke indsatsen for at få flere unge i fritidsjob.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link