Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


27. juni 2019
 

Temperaturen har for alvor sat sig på sommer, og mange kan begynde at tælle ned til ferie. Derfor går vi også ind i en "stille" periode på arrangementssiden. Vi er dog allerede i fuld gang med at planlægge nye spændende arrangementer til sensommeren, og mens vi venter på dem, kan du lade dig inspirere af arrangementsudvalgets anbefalinger til steder i sommerlandet, du kan besøge på egen hånd. Der er både grønne, blå, bæredygtige og historiske bud på listen, så der er nok at lade sig inspirere af. 

Efter sommeren kan du også glæde dig til et kig bag facaden på et sted, hvor vi normalt gerne vil undgå at komme. Nemlig hospitalet. Vi besøger den nye Nordfløj på Rigshopitalet, der skal være med til at sikre et mere tidssvarende og rummeligt Rigshospital med pleje og behandling af højeste kvalitet, og hvor bl.a. helende arkitektur er centralt i projektet.

Bemærk, at der på dette besøg kun kan deltage 20 personer. Det betyder, at der kun kan deltage én person fra hver virksomhed for at tilgodese så mange medlemsvirksomheder som muligt.

Derfor også en lille bøn fra os: Mange af vores arrangementer bliver udsolgt meget hurtigt. Det er skønt og vidner om jeres store opbakning og interesse. Det betyder også, at vi ofte har venteliste til arrangementerne. Hvis du bliver forhindret i at deltage, så vær sød at melde afbud i så god tid som muligt, således at en kollega i branchen har reel mulighed for at kunne nå at komme med :-).

Sidst men ikke mindst kan vi runde af med at byde velkommen til et nyt medlem: Bolius der yder rådgivning og formidler aktuel og uvildig viden til boligejere. Vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer.Med sommerlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Scandi Construction ApS udfører alle opgaver inden for byggeri og renovering for både små og store virksomheder samt private. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for blandt andet el, vvs, murer- og tømrerarbejde og har bl.a. været involveret i Metro Cityringen og andre spændende projekter over hele Danmark. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Væggene kan tale!

Kunst kan virke fremmed for de fleste. Men det behøver den ikke at være. Der ligger en oplagt samarbejdsmulighed lige for, som kan være til stor gavn for både kunsten og byggeriet. Læs Byens klumme, der denne gang er i hænderne på billedkunstner Thomas Pålsson.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Torben Dahl, Forretningschef for Renovering & Nybyg i MOE A/S. Læs blandt andet hans svar på, hvordan MOE forholder sig til branchen opkøb på tværs af arkitekt- og ingeniørfirmaer, og hvor han ser tendenser og udviklingspotentialer inden for byggeriet.


Kommende arrangementer

Ballonhangaren, 4. juli - få pladser
Den unikke Ballonhangar på Islands Brygge er under restaurering. Vi hører om restaureringsarbejdet og bliver klogere på, hvorfor det ikke kun handler om at redde bygningen i rent fysisk forstand, men også dens værdi for det kulturmiljø, den er del af. 


www.byens-netvaerk.dk

Sankt Joseph – fra kloster til senior- og plejeboliger​, 13. august - få pladser
Den historiske klosterbygning på Strandvejen er blevet renoveret og tilbygget og skal fremover være plejecenter og seniorbofællesskab. Vi tager et kig bag murene og ser den spændende transformation.


Det nye Rigshospital - Nordfløjen, 29. august
Tag med bag facaden på den nye Nordfløj på Rigshopitalet, der skal være med til at sikre et mere tidssvarende og rummeligt Rigshospital med pleje og behandling af højeste kvalitet, og hvor både bæredygtighed og helende arkitektur er centralt i projektet.


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

Hotel Villa Copenhagen, 27. maj
 Fotoreportage

 


Før det forsvinder - Højhusene i Brøndby Strand, 28. maj
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Op og ned på de strategiske partnerskaber
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse om de strategiske partnerskaber som samarbejdsmodel. Podcasten er optaget i forbindelse med Byens Saloner den 15. juni og er lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Procesprisen 2019

Boligfonden Kuben og Lean Construction DK søger kandidater til Procesprisen 2019, der gives til et projekt eller en organisation, som formår at løfte produktiviteten, samarbejdet eller kvaliteten gennem deres tilgang til processer.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link