Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


28. februar 2017


Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse
 

Byens Netværk er medlemmernes forening og netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat.


Bestyrelse
Bestyrelsen består af op til 9 medlemmer og to suppleanter. Suppleanter deltager i det ”daglige” bestyrelsesarbejde på lige fod med de andre bestyrelsesmedlemmer. Vi har ca. 4 møder, en generalforsamling og et heldagsseminar om året.


Ved den årlige generalforsamling er halvdelen af bestyrelsen på valg, ligesom suppleanterne er på valg hvert år. Flere genopstiller og enkelte træder ud.


I vores vedtægter står der, at bestyrelsen skal sammensættes, således at et bredt udsnit af aktørerne i byens udvikling er repræsenteret. Med andre ord skal bestyrelsen afspejle alsidigheden i Byens Netværk og vores mange forskellige medlemmer.


Arrangementsudvalg
Ud over bestyrelse og sekretariat har vi et meget aktivt arrangementsudvalg. Arrangementsudvalget er sammensat af ansatte i vores medlemsvirksomheder, på tværs af brancher, og med lyst til at være med til at præge foreningens arrangementer. På de 4-5 årlige møder i arrangementsudvalget diskuterer og planlægger vi aktuelle arrangementer.


Proces
Bestyrelsens medlemmer vælges på generalforsamlingen den 31. maj 2017. Når vi ved, hvor mange af jer, der byder ind til bestyrelse, så vil bestyrelsen indstille de kandidater, der samlet set vurderes til bedst at være med til at understøtte den alsidighed, der er beskrevet i vores vedtægter.


Husk at alle kan stille op – og at det også kan ske på selve generalforsamlingen.


Har du lyst til at være aktiv i arrangementsudvalget, skal du kontakte Henriette Sofie Larsen for at høre mere.


Har du lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, så kontakt sekretariatschef Henriette Sofie Larsen på tlf. 2334 4601/ mail: hsl@byensnetvaerk.dk eller bestyrelsesformand
Henriette Cajar på tlf. 2210 4206/ mail: hcaj@orbicon.dk.


Læs mere om vedtægterne her.


Lad os sammen gøre Byens Netværk til Byens bedste Netværk.


Vi hører gerne fra dig senest den 17. marts.

 

 


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

Byggeriets Evaluerings Center er en privat virksomhed, som har eksisteret i 15 år. Centrets 5 engagerede medarbejdere leverer evalueringsydelser til byggeriets virksomheder.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Katja Viltoft, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter. Borgmester Jørgen Glenthøj, Frederiksberg Kommune, gav stafetten videre til Katja Viltoft med spørgsmålet: JJW arkitekter fik i november Frederiksberg Erhvervspris. Hvordan kan jeres idé om "særliggørelse af det almindelige" i højere grad komme til at præge vores byer i de kommende år?


Kommende arrangementer

Arkitekturens værksteder på Louisiana: Wang Shu, 8. marts

Tag med på rundvisning i udstillingen om den kinesiske arkitekt, Wang Shu og hans visionære tegnestue, som lader genbrug af materialer og lokal og traditionel kinesisk kultur danne grundlag for deres banebrydende praksis. 


Wasteland i Dansk Arkitektur Center, 14. marts

Gulve af bildæk, lofter af plastikflasker og vægge af skrottet træ. Udstillingen ’Wasteland’ udfordrer vores forhold til affald og inviterer os inden for i en nær fremtid, hvor affald vil få altafgørende betydning for måden, vi bor, lever, arbejder og forbruger på.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts - udsolgt

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Samuels Kirke - fra kirke til ungdomsboliger, 23. marts

Tag med på besøg i den nedlagte Samuels Kirke på Nørrebro, som snart bliver til ungdomsboliger. Hør om transformationen fra kirke til boliger, som bidrager til at løfte behovet for gode og billige ungdomsboliger i hovedstaden.


By, bus og bæredygtighed, 5. april
Hvor findes de gode eksempler på bæredygtigt byggeri? Hop på netværksbussen, når vi sammen med InnoBYG ruller ud og ser fire aktuelle bud i forskellig skala. 


Folkemøde 2017, 16. juni
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
 Fotoreportage

 


 

Genopbygning af boligerne på Ørnevej/Mågevej, 8. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Ny film om Byens Netværk

Vi er i luften med en helt ny film om Byens Netværk! Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Er fremtiden bæredygtig? Morgenseminar med ALECTIA 29. marts
Kom til morgenseminar i ALECTIA, og få et bud på, hvordan vi bedst møder fremtiden, når vi planlægger og bygger vores byer.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link