Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


1. februar 2019

Bag de sorte lameller på Bremerholm 6 i København ligger en industrihistorisk perle, som du kan komme med ind og se i marts. Her lå tidligere en transformerstation, som leverede strøm til Københavnerne. Nu er den gamle bygning omdannet til det 5-stjernede boutique Hotel Herman K. Kom og hør om omdannelsen fra transformerstation til luksushotel, som er gennemført med tanke på at bevare så mange træk fra bygningens fortid i det moderne hotel, som muligt - og som udløste en nominering til Arkitektforeningens arkitekturpris, Store Arne.

Månedens profil i februar er Ikano Bolig, som med deres egne ord udvikler boliger, der bringer mennesker sammen. Virksomheden er en del af koncernen Ikano Group, som i Danmark også tæller Ikano Bank. Ikano Group var oprindeligt en del af IKEA. I 1988 blev Ikano en separat koncern, som ejes af familien Kamprad. Ikanos vision er at skabe muligheder for en bedre hverdag. Ikano Boligs første projekter i Danmark er boligbyggerier i Greve og Hillerød, som forventes at stå klar i løbet af 2019 og 2020.

Siden sidst har vi i netværket fået følgeskab af hele tre nye medlemmer: Horten Advokatpartnerselskab, NJORD Advokater og sidst men ikke mindst Frame ApS, som er en digital platform designet til facilitere den bæredygtige byggeprocess. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.

God weekend
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Ikano Bolig udvikler boliger, der bringer mennesker sammen. Virksomheden er en del af koncernen Ikano Group, som i Danmark også tæller Ikano Bank. Ikano Group var oprindeligt en del af IKEA. I 1988 blev Ikano en separat koncern, som ejes af familien Kamprad. Ikanos vision er at skabe muligheder for en bedre hverdag.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Nicolai Irminger Axholm, chef for Salg og Udlejning i Udviklingsselskabet By & Havn I/S, er ny stafetmodtager. Klik ind og læs bl.a. hans svar på spørgsmålet om, hvordan man skaber de bedste nye byområder med forskellige boformer.


Kommende arrangementer

Det nye pandaanlæg i Zoo København, 1. februar - venteliste

Tag med på byggepladsbesøg, når Schønherr viser rundt i i det nye pandaanlæg i Zoo København, som senere i år skal være hjem for to nye pandaer fra Chengdu i Kina.


Copenhagen Light Festival, 20. februar - venteliste

Copenhagen Light Festival lyser igen i år København op i vintermørket og giver mulighed for at opleve byen på en ny måde. Sammen med arkitekt og lysdesigner, Jesper Ravn, tager vi på vandring mellem byens lys.


CopenHill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter, 21. februar 2019 - venteliste
Tagparken på taget af Amager Ressourcecenter nærmer sig sin åbning. Vi tager turen til toppen for at se og høre om projektet.


Borgmesterstafet - Mipim 2019, 12. marts
Byens Saloner rykker til Cannes, hvor vi tager et kig på den fremtidige udvikling i hovedstadsområdet - med pejleretning mod kommunerne i sydvest. Med HOVEDSTADSUDSPILLET og den kommende revision af FINGERPLANEN som fælles baggrund lader vi stafetten gå ud til fem vigtige kommuner og spørger deres borgmestre, hvor udviklingen bevæger sig hen hos dem. 


www.byens-netvaerk.dk

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2019, 13. marts
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 1331 i Cannes.


Byggeri med merværdi - Mipim 2019, 14. marts
Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk inviterer til debat om byggeri med merværdi på MIPIM i Cannes 2019. Kom med, når aktører fra hele byggeriets værdikæde denne formiddag tager pulsen på, hvordan det danske byggeri kan bidrage til samfundsudviklingen ved at skabe merværdi – socialt, miljømæssigt og økonomisk.


Hotel Herman K, 19. marts
Bag de sorte lameller på Bremerholm 6 lå engang en transformerstation, der leverede strøm til københavnerne. Nu er den gamle bygning omdannet til hotel og restaurant. Tag med, når vi besøger Herman K, og hør om transformeringen af den industrihistoriske perle midt i København.


Afholdte arrangementer

 

Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, 22. januar 2019
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk

Persondatapolitik
Hvis du vil vide mere om hvilke data vi indsamler om dig, hvilke formål, vi bruger dem til og hvad dine rettigheder er i forhold til dine data, kan du læse mere om det i vores persondatapolitik.
Byens Netværk er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi nævner det blot i dette nyhedsbrev for at fortælle dig, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data. Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@byensnetvaerk.dk


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Manifest Stafet om arkitekturens rolle i samfundet anno 2019

I anledning af valgåret, FNs 17 Verdensmål og 100-året for Bauhaus inviterer Copenhagen Architecture Festival ’arkitekturens aktører’ i Danmark til at udforme et manifest, der forholder sig til arkitekturens rolle i samfundet anno 2019.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen, 6. marts

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link