print logo

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen

Udgivet d. 03. januar 2019


Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet finder sted den 6. marts hos VILLUM Window Collection og er gratis for medlemmer af Byens Netværk.

VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center sætter med en række arrangementer fokus på vinduets rolle i forhold til kunst, arkitektur, konstruktion og klima.

Vi inviterer arkitekterne Arne Høi og Kjeld Vindum til en TALK om vinduets rolle i arkitekturen. Hvad er vinduets primære opgave, og hvilke ydelser forventer vi af vinduet? Hvordan oplever vi et vindue? Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Og hvad sker der med vinduet i fremtiden?

Arne Høi er arkitekt og institutleder ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere kontorchef i Kulturstyrelsen med ansvar for bl.a. arkitektur og bygningsfredning.

Kjeld Vindum er arkitekt og lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere redaktør af fagbladet Arkitekten og medforfatter af flere bøger, bl.a. ’Arne Jacobsen’ og ’Den nye bølge i dansk arkitektur’.

Efter arrangementet byder VILLUM Window Collection på en forfriskning og en snack. 
Adgang til museets udstillinger er inkluderet i prisen.

Arrangementet produceres af VILLUM Window Collection i samarbejde med Dansk Arkitektur Center

Dato: 6. marts 2019 kl. 16:30 - 18:00
Sted: VILLUM Window Collection , Maskinvej 4, 2860 Søborg


Det er gratis for medlemmer af Byens Netværk at deltage. Tilmelding skal ske her.

 

footer image byens netværk