Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

1. oktober 2015


Oktober og efteråret er for alvor over os, og vi er i fuld gang med at planlægge nye arrangementer til jer. Snart kan I tilmelde jer rundvisning i Novo Nordisk, besøg på Rigshospitalet og så åbner vi snart op for tilmelding til vores legendariske nytårskur. Vi har igen i år fundet spændende, historiske og stemningsfyldte rammer for den festlige aften, så glæd jer! Mere om det snarest.

Vi har stadig få pladser tilbage til besøget i "Det Åndbare Hus" hos Egen Vinding & Datter i Ringsted. Huset bliver bygget med diffussionsåbne konstruktioner og af miljøvenlige og bæredygtige materialer. Tilmeld dig nu, hvis du vil med.

Selvom vi efterhånden er en god stor flok til vores filmarrangement med klassikeren ”Metropolis," kan du også stadig nå at få en plads her. Det bliver en hyggelig eftermiddag og en unik mulighed for at opleve det filmiske mesterværk om arkitektur, samfund og mennesker sammen med dit netværk.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Jönsson Entreprise og Skala Arkitekter. Vi glæder os meget til at hilse på jer på de mange kommende arrangementer.Med venlig hilsen
Louise Skafte og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Peter Jahn og Partnere A/S er eksperter i byggeteknisk rådgivning. Med baggrund i firmaets 30-årige erfaring udføres renoveringsprojekter fra idé til afsluttet projekt. Grundig foventningsafstemning, en skarp kundeforståelse og en effektiv processtyring er i fokus, hvilket har medført stor kundetilfredshed.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Metropolis Complete – kom med Byens Netværk til en særlig filmaften, 6. oktober
Byens Netværk har fået en unik mulighed for at invitere til fremvisning af klassikeren ”Metropolis”, som med sit futuristiske storbyunivers er et filmisk mesterværk om arkitektur, samfund og mennesker.

ØsterGRO - Danmarks første tagfarm og klimakvarteret Skt. Kjelds, 8. oktober
Tag med til Danmarks første klimakvarter og hør mere om det at klimatilpasse Skt. Kjelds Kvarter via alternative løsninger. Vi indleder med et besøg hos tagfarmen ØsterGRO.

Det Åndbare Hus, 21. oktober
Kom med på besøg i Det Åndbare Hus, der er bygget af miljøvenlige og bæredygtige materialer og med ingen eller meget lav afgasning af skadelige kemiske stoffer. Målet er at sikre et godt indeklima og en lav belastning af miljø og ressourcer.

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober - venteliste
Byens Netværk besøger opførelsen at det nye byhospice på Frederiksberg. Diakonissestiftelsen har udviklet næste generation af hospice, som opføres i den tætte by og er Danmarks første nye hospice i to etager.

Krøyers Plads, 28. oktober - venteliste
Vi besøger Danmarks første svanemærkede lejligheder på Krøyers Plads. NCC viser rundt og vi får en unik mulighed for at besøge en af de færdige og indflyttede lejligheder.

Afholdte arrangementer

Udstillingen AFRIKA på Louisiana, 10. september

 Fotoreportage

Containerhuset CPH Shelter, 14. september

 Fotoreportage

Campusudvikling på DTU Lyngby, 16. september

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk de seneste 3 måneder
Foruden forsiden og nyheder er der især blevet klikket på månedens profil, medlemsoversigten og vores 3 arrangementer Containerhuset CPH Shelter, Byens Netværksbar og Campusudvikling på DTU. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk 8-TALLET – Om at dele en fælled. Arrangement på arkitekturens dag, 1. oktober
8-tallets beboere inviterer arkitekter, planlæggere og ildsjæle fra ejerforeninger, andelsforeninger og almene boligbebyggelser til en event, som sætter lup på fællesskab og deleøkonomi.

www.byens-netvaerk.dk Invitation til Debatmøde om Kommuneplan 15 på Københavns Rådhus, 5. oktober
Kom og debatér fremtidens København på debatmødet om Kommuneplan 2015. På mødet vil du kunne drøfte visionerne med overborgmester Frank Jensen og Københavns Kommunes plandirektør og planchef.

www.byens-netvaerk.dk
Skybrud og klimaforandring: Tag med på temaekskursion med ArkiTours og FAOD, 7. oktober
Oplev en park i Gladsaxe, der sikrer området mod oversvømmelser, et helt klimatilpasset kvarter under opførelse på Østerbro og en ny type vejbelægning der skal forhindre kloakvand i kældrene.

Priskonkurrence inden for byudvikling inviterer til nordisk matchmaking-event, 5. november
Find sammen i teams på tværs af fag- og landegrænser om bæredygtige løsninger på seks nordiske projekter i ny konkurrence.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link