Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

1. december 2016

 


Byens Klumme er denne gang skrevet af Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania. Klummen handler om, hvordan vi i fællesskab kan understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der hænger godt sammen på alle parametre.

Den 8. december holder vi julenetværksbar på Nørrebro, og vi har fået rigtigt mange tilmeldinger - du kan stadig nå at tilmelde dig. Netværksbaren er både for medlemmer og kommende medlemmer. Har du en i dit netværk, som du har lyst til at præsentere Byens Netværk for, er der mulighed for at tilmelde gæster.

Tilmeldinger får vi også i en lind strøm til nytårskuren. En tradition som startede for snart mange år siden og som i tidens løb har udviklet sig til en rigtig festlig måde at starte et nyt år op på. I år har vi plads til 150 gæster. Du skal tilmelde dig nu, hvis du vil sikre dig en plads.

I januar gentager vi byggepladsbesøget i BLOX, så nåede du ikke at få en plads sidst, har du nu chancen igen. Vi har 25 pladser, så der er kun plads til to personer pr. virksomhed.

NETVÆRKET VAR NEDE I GÅR EFTERMIDDAGS! Altså ikke selve Byens Netværk, men vores website ifm. en opdatering. Derfor: Hvis du tilmeldte dig et arrangement i går eftermiddags - og ikke fik en kvittering - skal vi ulejlige dig med at tilmelde dig en gang til. Er du i tvivl om noget, kontakt Mathilde Schjerning.

Denne måneds profil er af Tegnestuen Vandkunsten. Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil, så kontakt os eller læs mere her.


Siden sidst kan vi byde velkommen til OL Gulve. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

 


Glædelig 1. december

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger

Byens Netværk
 

Månedens profil

Tegnestuen Vandkunsten har eksisteret siden 1970 og arbejder indenfor hele arkitektfagets faglige bredde, fra landskabs- og byplanlægning, bebyggelsesplaner, byfornyelse og bygningsrenovering til bolig- og erhvervsbyggeri, samt institutioner med kunstneriske eller sociale formål.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Morten Kabell, Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, er aktuel stafetholder. Inger Støjberg, Udlændinge-, integrations- og boligminister, overdrog stafetten til Morten Kabell med spørgsmålet: Hvordan vil Københavns Kommune sikre, at der fremover bliver opført billige almene boliger?

Kommende arrangementer

Julenetværksbar 2016, 8. december
Bemærk, at starttidspunktet er ændret til kl. 16:00.
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Byggepladsbesøg i BLOX II, 26. januar
Vi gentager byggepladsbesøget i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Byggepladsbesøg i Niels Bohr Bygningen, 14. november

 Fotoreportage

Konstabelskolen, 1. november

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Invitation til Green Building Councils Vinterkonference 2016, 6. december
Hvilken rolle spiller det eksisterende byggeri i forhold til klimamålene i Københavns Kommune? Få svaret på Green Building Councils vinterkonference den 6. december 2016 hvor temaet er: Bæredygtighed som værdiskaber for det eksisterende byggeri.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link