Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


2. januar 2020

Godt nytår - og velkommen til Byens Netværks første nyhedsbrev i 2020, hvor vi glæder os til at tage hul på et helt nyt kalenderår sammen med jer!

Før jul annoncerede vi allerede et par af de aktuelle arrangementer i pipelinen, og der vil løbende komme nye til, imens vi tager det nye netværksår i brug. Blandt arrangementer i januar kan nævnes Renovering af den historiske Nordisk Fjer-bygning, der fremover vil danne domicil for LB Forsikring, samt Postbyen, der med sin centrale placering på Københavns tidligere postgrund forventes at blive et spændende nyt område for boliger, byliv og erhverv.

Er du i Aarhus - eller på de kanter - har vi også et spændende arrangement i det tidligere Erhvervsarkiv, kaldet Smykkeskrinet, der skal renoveres og ombygges til brug for Retten i Aarhus. Bygningens indre er et sandt nationalromantisk skatkammer – og både bygningen, dens forareal og læsesalens inventar er fredet, hvilket gør ombygningen til noget af et kunststykke. Vi håber at se en masse kendte og nye Aarhus-deltagere på arrangementet, så tag gerne en kollega under armen eller del begivenheden med gode fagfæller i dit netværk.

Og så er det ellers allersidste chance for at komme med til årets festlige nytårskur, der finder sted i de smukke rammer af brygger Jacobsens private glyptotek på Carlsberg. Vi er i skrivende stund omkring 150 deltagere og kan godt være endnu et par stykker omkring de smukt opdækkede borde i Dronningesalen. Tilmeld dig årets festligste begivenhed her

Hvordan bygger vi for at komme ensomheden til livs? Byens Klumme er ved årsskiftet landet hos Kirsten Anker Sørensen, koncernchef i LINK arkitektur, der understreger vigtigheden af, at vi ikke kun har øje for kernefamilien, når vi bygger. Læs den aktuelle klumme her og bliv klogere på, hvordan god arkitektur kan styrke og stimulere møder på tværs af befolkningsgrupper og dermed sikre den sunde sociale balance.  


Endelig starter vi også året med at kunne byde velkommen til to nye medlemmer: J1 A/S og Talking Spaces. Vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer.  


Glædelige nytårshilsner,
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

D.A.I. forener arkitekternes kreativitet med ingeniørernes logik i en rådgivende virksomhed. Med 70 års erfaring bistår vi som totalrådgiver, bygherrerådgiver eller arkitekt- og ingeniørrådgiver på dit projekt. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Kim Thinggaard, Partnerskabsdirektør i TRUST og &os Byggepartnerskabet. Læs blandt andet hans syn på, hvad han mener partnerskaber kan ift. at skabe positiv værdi for byggeriet. Og se også hvem han sender stafetten videre til.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Nytårskur 2020, 10. januar 
Intet nyt år uden vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag på det historiske Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek.


Renovering af Nordisk Fjer bygningen​, 15. januar
Tag med på byggepladsbesøg og se, hvordan den over 100 år gamle Nordisk Fjer bygning bliver istandsat, så den kan stå som et moderne domicil for sine nye lejere.


Postbyen - Københavns nye bykvarter, 22. januar - få pladser
Hør om Danica Pensions vision og konkrete planer for bygninger og pladser i Københavns nye bykvarter: Postbyen. Og se byggeaktiviteten på området fra Postbyens udkigsplatform.


Smykkeskrinet i Aarhus​, 4. februar 
Tag med på byggepladsbesøg i Aarhus og få et sjældent indblik i, hvad byens unikke "Smykkeskrin" (tidligere stadsbibliotek og erhvervsarkiv) rummer, og hvordan bygningen nu skal omprogrammeres med nye funktioner for Retten i Aarhus.


Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Afholdte arrangementer

Christianhavns Skole​, 5. december
 Fotoreportage

 


www.byens-netvaerk.dk

Renovering af Østerport Station, 27. november 2019
 Fotoreportage


Studietur til Marrakech, 9-13. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Søger du tværfaglig sparring og inspiration? 

Netværksgrupperne Byens Talenter styrker dine tværfaglige relationer og giver sparring på dine og branchens fælles udfordringer. Vil du være med?


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


Flyv med branchekolleger til Mipim 2020
Oldrup Rådgivning og Fly With Me flyver direkte fra Roskilde til Cannes ifm. Mipim 2020. Læs mere her


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link