print logo

Postbyen - Københavns nye bykvarter


Tag med, når vi besøger Postbyen - Københavns nye bykvarter. Hør om Danica Pensions vision og konkrete planer for bygninger og pladser i kvarteret og kom ind og se byggepladsen.

Deltagerliste (opdateret 21.01.2020)

​Fotoreportage

 

Luk fuld beskrivelse

Postgrunden har i mange år været et lukket område i København, men nu er Danica Pension i gang med at omdanne området til et helt nyt bykvarter, der skal stå klar i 2023-2024.

Det nye bykvarter har fået navnet Postbyen og ligger på den gamle postgrund - 
hvor Københavns Postterminal lå - som blev købt af Danica Pension for fire år siden. Og som altså nu skal omdannes til et nyt område for boliger, byliv og business.

Det nye bykvarter vil åbne sig mod baneterrænnet og skabe en længe savnet forbindelse fra Hovedbanegården til vandet ved Kalvebod Brygge.

Her kommer erhverv, boliger, hoteller, og med butikker, spisesteder og åbne pladser bliver der et aktivt byliv i gadeplan. Det bliver nemt at komme til og fra det nye bykvarter, da der er adgang til fjerntog, S- tog, metro og buslinjer. Under bygningerne etableres der parkeringskældre, og i gadeplan kan cykler parkeres.

Postbyen vil bl.a. huse Danske Banks kommende hovedsæde med ca. 4.000 arbejdspladser og et kontorhus til små og mellemstore virksomheder med ca. 1.500 arbejdspladser. Derudover bliver der bygget fem tårne med boliger, hotellejligheder og et planlagt sundhedshus. 

Hele kvarteret er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter, og alle bygninger i Postbyen bliver bæredygtighedscertificeret.

Lige nu er første etape af byggeriet i fuld gang. Det er Per Aarsleff A/S, der bygger det kommende Danske Bank hovedsæde. Det bliver ca. 113.000 m2 fordelt på 73.000 m2 til kontor og 40.000 m2 til parkering og teknik.

På besøget hører vi om Danica Pensions vision for det nye bykvarter, og de konkrete planer for bygninger og pladser i kvarteret. Vi hører også om den første etape af byggeriet og får mulighed for at komme ind på selve byggepladsen.

BEMÆRK: Du skal selv medbringe sikkerhedssko og -hjelm.


Bygherre: Danica Pension

Totalentreprenør på første etape - Danske Bank hovedsæde: Per Aarsleff A/S

Totalentreprenør på anden etape - kontorhus og tårne: KPC

 

Arrangementet er lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at komme på venteliste, så send en e-mail til Shuki Foighel på sfo@byensnetvaerk.dk

Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.Program

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:10 Oplæg v/ Robert Nellemann, Head of Property Development, Danica Pension og Jeppe Bjerre, Logistikchef, Aarsleff
  • 16:00 Byggepladsbesøg
  • 16:30 Forfriskning og netværk
  • 17:00 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

22/01 2020 15:00 - 17:00

Adresse

Carsten Niebuhrs Gade 10
1577 København V

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes ved indgangen til byggepladsen ved vagthuset

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

Praktisk information

Dato og tid

22/01 2020 15:00 - 17:00

Adresse

Carsten Niebuhrs Gade 10
1577 København V

Deltagerantal

40

Mødested

Vi mødes ved indgangen til byggepladsen ved vagthuset

Kontakt

kbe@byensnetvaerk.dk
Katja mobil: 20841973

footer image byens netværk