Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


2. november 2018

I går flyttede vi ind i de nye lokaler i Fæstningens Materialgård - og mens vi åbner flyttekasser og vender os til bygningens nye lyde og udsigter, vrimler det ind med skønne tilmeldinger til vores kommende housewarming. Vi glæder os til at indvie de nye rammer sammen med jer!

Og mens vi er ved festerne: Husk også vores legendariske nytårskur, som denne gang finder sted den 4. januar på Pladeværkstedet på Refshaleøen. Nytårskuren byder både på sejltur, middag, musik og ikke mindst byens bedste netværk. Har du ikke været med før, så snyd ikke dig selv for at starte året på en festlig måde sammen med gode kolleger.

Hvad sker der i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur? Det spørgsmål undersøger den aktuelle udstilling BIG ART på Charlottenborg. Sammen med Arkitekturministeriet inviterer vi dig med på en guidet tur ind i kunsten og arkitekturens verden og oplever en række spændende eksempler på, hvordan det ser ud, når kunstnere arbejder i stor skala i bygninger og byrum.

Månedens profil i november er Triagonal, som er en rådgivende designvirksomhed med speciale i wayfinding. Triagonal leverer viden og indsigt om, hvordan mennesker bevæger sig og finder vej i komplekse miljøer, og arbejder som rådgivere og samarbejdspartnere på nationale og internationale byggeprojekter, som for eksempel lufthavne, hospitaler og offentlige rum.

Siden sidst har vi fået følgeskab af hele tre nye medlemmer: Lintex A/S, som leverer indretningsprodukter, ArkiTours, som laver studieture, samt OP & NED, som designer legepladser og byrum til børn. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen på vores arrangementer. 

God weekend, 
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Triagonal er en rådgivende designvirksomhed med speciale i wayfinding. Triagonal arbejder som rådgivere og samarbejdspartnere på nationale og internationale byggeprojekter, som for eksempel lufthavne, hospitaler og offentlige rum.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra december 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Ressourcerækkerne og Upcycle Studios, 7. november venteliste

Tag med, når vi besøger to af tidens mest innovative eksempler på, hvordan moderne familieboliger, byggeaffald og bæredygtig livsstil går op i en højere enhed. 


Vilhelm Lauritzen Terminalen, 12. november​ - venteliste
Kom med indenfor i Vilhelm Lauritzens gamle terminal i Københavns Lufthavn, når vi besøger den ikoniske bygning, der blev opført i 1939 og var lufthavnens første terminal. Hør også om de seneste udvidelser af lufthavnen samt om videre udvikling.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Byens Saloner: Lynetteholmen - et Kinderæg for Københavns byudvikling? 19. november 
Kom med og bliv klogere på visionerne for Lynetteholmen, når Byens Saloner sætter fokus på det storstilede projekt i selskab med et panel af kompetente byeksperter.


Housewarming, 23. november 2018

Byens Netværk flytter til BLOXHUB i Fæstningens Materialgård - og dét skal fejres! Kom med til vores festlige Housewarming den 23. november, hvor vi fylder gårdhaven med musik, drinks, orange paraplyer og alle jer skønne mennesker i netværket.


Big Art på Charlottenborg, 11. december
Kunsthal Charlottenborg slog for nylig dørene op for BIG ART - en udstilling af samtidskunst i stor skala. Kunstværker af nogle af verdens mest anerkendte kunstnere som Ai Weiwei, Douglas Coupland, Jeppe Hein, Julie Edel Hardenberg, Superflex, Victor Ash m.fl kan opleves i 1:1 skala og vil tage de besøgende på en rejse gennem Bjarke Ingels’ arkitektur i hele verden. 


www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Afholdte arrangementer

 

Fotosafari i Nordhavn, 4. og 11. oktober
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Kan man certificere sig til smuk arkitektur?
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, hvor en spændende kreds af aktuelle gæster i studiet debatterer, hvad den nye DGNB Diamant-ordning, som er indført af Green Building Council, kan betyde for dansk byggeri.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

»Udvandrerne« - invitation til teater i det nye Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus

Oplev rørende teater i Tingbjergs nye Bibliotek\Kulturhus. Som medlem af Byens Netværk kan du købe billetter til danskdansks nye forestilling »Udvandrerne« med rabat. 


Green Building Council afholder vinterkonference i Middelfart om Bæredygtigt byggeri, 12. december

Green Building Council afholder vinterkonference på Middelfart Rådhus under overskriften: "Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål".


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link