Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

3. november 2016


I disse dage løber den årlige messe for bæredygtigt byggeri - Building Green - af stablen. Byens Netværk kiggede forbi og har fået masser af nye kontakter og spændende idéer med hjem, som vi glæder os til at konkretisere og dele med jer.


Har du tilmeldt dig julenetværksbaren? I år får den et ekstra tryk, idet den afholdes hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten. Vi kan afsløre, at det blive en rigtig festlig netværksbar, så du kan godt begynde at glæde dig. LOGIK & CO’s direktør er efter sigende en dygtig DJ, og han har lovet at spille op for os. Mere om netværksbaren senere.

Vi fylder løbende arrangementer i kalenderen for det nye år. Traditionen tro holder vi til februar kick-off for alle jer, der skal med til Mipim 2017 i Cannes – og for jer, der blot er nysgerrige og måske overvejer at tage afsted næste gang. Mipim blev sidste år besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vores kick-off skaber et fælles samlingspunkt, hvor vi deler erfaringer og tips til turen. Læs også om vores spændende arrangementer under Mipim: Kaffe-rendez-vous og Netværkspicnic


November måneds profil i Byens Netværk er Kuben Management, som er en landsdækkende bygherrerådgivningsvirksomhed med fokus på udvikling af byer og det byggede miljø. Kuben Management har 130 medarbejdere og er et datterselskab i NRGi Koncernen. Du kan læse deres profil her. Din virksomhed kan også blive månedens profil. Der er ledigt i januar og frem. Læs mere her.

Siden sidst er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til hele to spændende tegnestuer: MUTOPIA og Tegnestuen Vandkunsten. Velkommen i Byens Netværk, vi glæder os til at byde jer velkomne på vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Kuben Management A/S er en landsdækkende bygherrerådgivningsvirksomhed med fokus på udvikling af byer og det byggede miljø. Kuben Management har 130 medarbejdere og er et datterselskab i NRGi Koncernen.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Byggepladsbesøg i Niels Bohr Bygningen, 14. november
-
Venteliste

Niels Bohr Bygningen er Københavns Universitets nye videnskabscenter. Bygningen har med sin gennemsigtige glasfacade og i alt ni forskertårne allerede markant ændret bybilledet på Nørrebro omkring Jagtvej.


Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november - Venteliste
Tag med på byggepladsbesøg i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Julenetværksbar 2016, 8. december
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Den nye Carlsberg Station, 6. oktober

 Fotoreportage 

Byens Netværk går undercover II, 12. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværks ansigter
Det sidste års tid har vi haft glæde af Louise som barselsvikar for Mathilde. Nu er Mathilde tilbage igen, og hun glæder sig til at møde jer på vores arrangementer. Det betyder, at vi for denne gang siger farvel til Louise. Velkommen tilbage til Mathilde og på gensyn til Louise.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Invitation til gåhjemmøde om bæredygtige kontorer, 9. og 10. november
EPINION har for Colliers International og Green Building Council Denmark gennemført en analyse af danske virksomheders kriterier for valg af kontordomicil samt forståelse af begrebet bæredygtighed. Hør om resultaterne af analysen og mød inspirerende oplægsholdere, der stiller skarpt på deres krav til kontorlokaler og fremtidens kontorarbejdspladser.

www.byens-netvaerk.dk Konference: Vejen til det bygbare projekt - byggeriets nye dagsorden, 22.-23. november
Konferencen følger op på sidste års succes og har fokus på hvordan byggeriet kommer tættere på mere bygbare projekter – det handler om byggeriets NYE DAGSORDEN, herunder NYE SAMARBEJDSMODELLER og NYE REDSKABER.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link