Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


4. juli 2019

København kan snart bryste sig af at være de mange broers by. I hvert fald har vi nu fået endnu en bro koblet til trafikken over inderhavnen – og Lille Langebro er et smukt eksempel på, hvordan cykler og gående har høj prioritet i byen. Vi fejrer den nye bro med bobler og et oplæg af Buro Happold, inden vi - sammen med resten af København - deltager i den officielle indvielse den 14. august.

Vil du se en købstad i rivende udvikling, så hop på bussen, når Byens Netværk sætter kurs mod Køge. På vejen dertil tager vi et kig på den anmelderroste Køge Nord Station, og i selve Køge skal vi dykke ned i den igangværende byudvikling, der under ledelse af Køge Kyst forvandler den tidligere industrihavn til en spændende ny bydel med egen strand, spændende arkitektur, kystsikring og kulturelt iværksætteri. 

Senest har Aarhus Kommune sluttet sig os - velkommen til. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer og ser frem til endnu flere spændende arrangementer og netværk på tværs af landet. Her og nu er vi ved at lægge sidste hånd på et spændende besøg i den nye bydel på Godsbanearealerne, Aarhus K, hvor vi bl.a. skal se Æggepakkeriet, Institut for X og ikke mindst høre om planerne for den nye arkitektskole. Sæt kryds i kalenderen den 10. september og hold øje med de førstkomne nyhedsbreve efter sommerferien.

At Byens Netværk i år har udvidet netværket til Aarhus er også en del af motiveringen for, at vores egen direktør, Henriette Sofie Larsen, nu er nomineret i kategorien Årets Forbillede til Estate Media Priserne 2019. Det er vi selvfølgelig stolte over, ligesom vi er glade for at se, at så mange af Byens Netværks medlemmer også er nomineret i forskellige kategorier. Du kan læse mere, finde nomineringerne og selv give din stemme her

Det er blevet tid til en ny Månedens profil. Denne gang er det af vores nyere medlemmer, du kan lære bedre at kende. Nemlig Rotpunkt Køkken, der som ny aktør på projektmarkedet kombinerer tysk kvalitet, skandinavisk design og hensyn til miljøet.

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Rotpunkt er en ny, spændende aktør på projektmarkedet. Hos os får du solide og gennemtænkte løsninger, der kombinerer tysk kvalitet, skandinavisk design og hensyn til miljøet. Rotpunkt har produceret køkkener i 70 år og yder altid kvalitet i særklasse og professionel rådgivning. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Væggene kan tale!

Kunst kan virke fremmed for de fleste. Men det behøver den ikke at være. Der ligger en oplagt samarbejdsmulighed lige for, som kan være til stor gavn for både kunsten og byggeriet. Læs Byens klumme, der denne gang er i hænderne på billedkunstner Thomas Pålsson.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Bro, bobler og BuroHappold, 14. august 

Vær med til at fejre åbningen af Lille Langebro sammen med dit netværk. Og hør BuroHappold fortælle om designet af den nye gang- og cykelbro over Københavns havn.


www.byens-netvaerk.dk

Sankt Joseph – fra kloster til senior- og plejeboliger​, 13. august - venteliste
Den historiske klosterbygning på Strandvejen er blevet renoveret og tilbygget og skal fremover være plejecenter og seniorbofællesskab. Vi tager et kig bag murene og ser den spændende transformation.


Det nye Rigshospital - Nordfløjen, 29. august - få pladser
Tag med bag facaden på den nye Nordfløj på Rigshopitalet, der skal være med til at sikre et mere tidssvarende og rummeligt Rigshospital med pleje og behandling af højeste kvalitet, og hvor både bæredygtighed og helende arkitektur er centralt i projektet.


Køge Kyst & Køge Nord Station, 12. september
Køge udvider og udvikler sig i disse år med rivende hast. Tag med Byens Netværk til Køge og se en by, der emmer af udvikling, aktivitet og spændende ny arkitektur.


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

Hotel Villa Copenhagen, 27. maj
 Fotoreportage

 


Før det forsvinder - Højhusene i Brøndby Strand, 28. maj
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Arrangementsudvalget anbefaler: Steder du skal se i sommerferien 2019
Byens Netværks arrangementsudvalg er igen i år kommet med deres personlige anbefalinger til steder, du kan besøge på egen hånd hen over sommeren.


www.byens-netvaerk.dk

Estate Media Priserne 2019

Byens Netværks direktør Henriette Sofie Larsen er en af i alt fem nominerede til Estate Media Priserne 2019 i kategorien "Årets forbillede". Afstemningen løber frem til 18. august, så vær med til at stemme på din favorit.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link