print logo

Estate Media Priserne 2019: Henriette Sofie Larsen nomineret til Årets forbillede

Udgivet d. 04. juli 2019


For ottende år i træk uddeler Estate Media priser til en række profiler i branchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt. Frem til og med 18. august kan du stemme på dine kandidater. Priserne bliver uddelt ved en festmiddag på Ejendomsdagene den 29. august.

I Byens Netværk er vi glade for at se, at flere af vores medlemmer er nomineret til årets priser, der uddeles i kategorierne: Projektprisen, Transaktionsprisen, Årets forbillede, Velkomtsprisen og Årsprisen.

Særligt stolte er vi dog af, at vores direktør Henriette Sofie Larsen er nomineret i kategorien Årets forbillede.

Begrundelsen for nomineringen lyder:

"I 2019 har Byens Netværk udvidet til Aarhus. Hvad der oprindeligt startede som en forening udsprunget af de mange byfornyelsessager i København, har i dag over 300 medlemmer og 40-60 arrangementer. Foreningen har formået at skabe et socialt netværk, der er unikt i ejendomsbranchen og ikke ligner nogle af de andre tilsvarende. 
 
I spidsen står Henriette Sofie Larsen, der energisk sørger for, at foreningen har fingeren på byens puls og skaber forståelse for byens udvikling. Tusindvis af aktører kommer hvert år ud til projekter og samles om oplevelser og snak om ejendomsprojekter og byudvikling. 
 
Selv om sekretariatet nu er udvidet med flere ansatte, så er det Henriette Sofie Larsen, der med sin baggrund i COWI i bagagen utrætteligt og altid med godt humør og i samarbejde med formændene Erik Jæger og nu Henriette Cajar har kæmpet for ideen med at ekspandere netværket og få branchen ud i byen og inspireres af real-life mursten og gravkøer."

Sådan stemmer du

Gå ind på denne side, hvor du kan se og stemme på de nominerede i alle kategorier.

footer image byens netværk