Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


5. januar 2017


Endnu et år er fløjet afsted, og vi håber, at I allesammen har haft en god juleferie og er friske på at starte et nyt år op sammen med os. Er din virksomhed endnu ikke medlem af Byens bedste Netværk, så overvej om du og dine kolleger ikke skulle være med fra begyndelsen af 2017.


I 2017 søsætter vi to nye netværksgrupper: Byens Strateger og Byens Talenter. Kontakt os, hvis du vil høre mere om en af grupperne. Du kan læse mere om grupperne her.

Det er altid spændende at tage hul på et nyt år, og vi kan love jer, at vi vil sørge for, at der bliver mange spændende netværksarrangementer at mødes omkring. Besøgene på de store byggerier er voldsomt populære, og pladserne bliver revet væk. Snart lægger vi et byggepladsbesøg på Bispebjerg Hospital på. Mere om det snarest.

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Til februar holder vi et kick-off arrangement for jer, der skal afsted eller overvejer at deltage på Mipim.
Vidste du i øvrigt, at vi kan hjælpe dig med at skaffe logi i Cannes under Mipim? I lejlighed eller på vores netværkshotel, hvor vi har fået et ekstra værelse. Kontakt Henriette på hsl@byensnetvaerk.dk, hvis du vil høre mere.

Februar byder også på et arrangement om socialøkonomi. Kom med og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder i byggebranchen og hvordan et advokat- og entreprenørfirma arbejder socialøkonomisk. Send gerne invitationen videre til kolleger som er interesseret eller arbejder med social ansvarlighed.

I morgen er en stor dag, for da holder vi vores traditionsrige nytårskur med 160 feststemte deltagere. Vi har tre ledige pladser. Skriv eller ring til os i dag, hvis du vil med.

Siden sidst kan vi byde velkommen til virksomheden VELUX og Kebony Danmark A/S. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.


 

Godt nytår til jer alle! 
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Det familieejede arkitektfirma med nordjyske rødder, Bjerg Arkitektur, har fem afdelinger i tre lande og kan i 2017 fejre 30 års jubilæum. Bjerg Arkitektur har altid sat mennesket i fokus for udvikling af energivenligt byggeri, hvor sundhed og trivsel går hånd i hånd med hensynet til natur og miljø. Ambitionen er at være bedst til bæredygtig arkitektur.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jørgen Glenthøj, Borgmester i Frederiksberg Kommune, er aktuel stafetholder. Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune, Morten Kabell, overdrog stafetten til Jørgen Glenthøj med spørgsmålet: Hvornår bygger Frederiksberg almene boliger nok til selv at løse sine udfordringer, f.eks. så kommunen ikke skal sende sine flygtninge til Valby i København - og nok til at det også bliver til at betale for at bo i kommunen?


Kommende arrangementer

Nytårskur 2017, 6. januar - venteliste

Byens Netværk holder nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen. Vi har fået 3 ledige pladser til nytårskuren. Skriv eller ring til os hurtigst muligt, hvis du vil med.


Royal Arena, 11. januar - venteliste

Royal Arena er snart klar til at modtage publikum. Kom med på rundvisning, lige inden de åbner, og oplev byggeriet, som fra næste år vil danne ramme om alt fra sportsarrangementer til rockkoncerter.


Rundvisning: Den næste bølge i dansk arkitektur - OBS! Ny dato: 18. januar
Johansen Skovsted Arkitekter vandt i oktober Kronprinsparrets Stjernedryspris og er nu aktuelle med udstillingen Det Vedhåndenværende i Dansk Arkitektur Center. Tag med på rundvisning og hør arkitekterne selv fortælle om udstillingen.


ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar - venteliste

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Axel Towers hold 1 kl. 16-18, 25. januar - venteliste
Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Axel Towers hold 2 kl. 17-19, 25. januar - venteliste

Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Byggepladsbesøg i BLOX II, 26. januar - venteliste
Vi gentager byggepladsbesøget i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

 

Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur, 23. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Ny film om Byens Netværk

Vi er i luften med en helt ny film om Byens Netværk! Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link