Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


5. marts 2019

Vær med til at forme Byens Netværk

Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat.

Arrangementsudvalg
Arrangementsudvalget udpeges af sekretariatet og er sammensat af repræsentanter fra vores medlemmer, på tværs af brancher, og med lyst til at være med til at præge foreningens arrangementer. Pt. er der ca. 15 medlemmer af arrangementsudvalget.

Arrangementsudvalget er et aktivt udvalg med 4-5 årlige møder, hvor vi diskuterer og planlægger aktuelle og kommende arrangementer.

Bestyrelse
Bestyrelsen har det formelle ansvar for foreningen og består af op til 9 medlemmer og 2 suppleanter.

Vi har ca. 4 møder, en general­forsam­ling og et seminar om året. Suppleanter deltager fremadrettet ikke i det ”daglige” bestyrelsesarbej­de, men inddrages, hvis et bestyrelsesmedlem træder ud i løbet af perioden.

Ved den årlige generalforsamling er halvdelen af bestyrelsen på valg, ligesom suppleanterne er på valg hvert år.

Vores vedtægter betyder, at bestyrelsen skal sammensættes af et bredt udsnit af aktørerne i byens udvikling. Med andre ord skal bestyrelsen afspejle alsidigheden i Byens Netværk og vores mange forskellige medlemmer.

Følgende er på valg i 2019:

Bestyrelsesmedlemmer:

• Henriette Cajar, Sinuz ApS (ønsker genvalg)

• Pia Nielsen, fsb (ønsker genvalg)

• Anne-Mette Hjøllund, Københavns Kommune (ønsker genvalg)

• Peer Kisbye, V2C ApS (ønsker genvalg)

Suppleanter:

• Jesper Koefoed-Melson, GivRum (ønsker ikke genvalg)

• Lars-Bo Lindblad, RUBOW arkitekter A/S (ønsker ikke genvalg)

Hvordan kan du deltage?
Arrangementsudvalgets medlemmer udpeges af sekretariatet.

Har du lyst til at være aktiv i arrangementsudvalget så kontakt Henriette Sofie Larsen på tlf. 2334 4601 / hsl@byensnetvaerk.dk for at høre mere.

Bestyrelsens medlemmer vælges på den årlige general­forsamling. Alle ansatte i vores medlemsvirksomheder kan stille op.

Har du lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, så kontakt direktør Henriette Sofie Larsen på tlf. 2334 4601 / hsl@byensnetvaerk.dk eller bestyrelsesformand
Henriette Cajar på tlf. 2210 4206 / hc@sinuz.dk. Præsentation og billede sendes ligeledes til Henriette Sofie Larsen.

Af hensyn til vedtægternes bestemmelser om bestyrelsens alsidighed indstiller bestyrelsen til generalforsamlingen et bud på det kommende bestyrelses sammensætning.

Hvis du ønsker at stille op - men ikke indstilles af bestyrelsen - kan du stadig stille op på selve generalforsamlingen.

Hvis du vælger dette, vil vi gerne på forhånd have en kort præsentation og dit billede, sådan at vi kan gøre opmærksom på dit kandidatur ved indkaldelse til generalforsamlingen.

Læs mere om vedtægterne her.

Lad os sammen gøre Byens Netværk til Byens bedste Netværk.

Vi hører gerne fra dig senest den 15. marts 2019.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

SKALA Arkitekter har fokus på velfungerende, bæredygtige og bygbare rammer om menneskers liv. SKALA Arkitekter er en full-service arkitektvirksomhed med tegnestuer i Horsens, København og Oslo og med mere end 30 års erfaring i bagagen.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Birgitte Svarre - Director, Team lead Cities i Gehl - er ny stafetmodtager. Klik ind og læs bl.a. hvad der optager hende for øjeblikket, og få Birgittes svar på spørgsmålet om, hvorvidt vi kan fastholde Københavns særlige kvaliteter samtidig med at vi fortsat udbygger byen.


Kommende arrangementer

Skademosen – CLT-byggeri i Trekroner, 8. marts
Tag med til Skademosen ved Trekroner, hvor Adserballe & Knudsen nu opfører 44 almene træboliger for Boligselskabet Sjælland med det banebrydende byggesystem CLT FLEX, som forener bæredygtigt, innovativt og effektivt byggeri.


Borgmesterstafet - Mipim 2019, 12. marts
Under Mipim i Cannes, tager vi et kig på den fremtidige udvikling i hovedstadsområdet og kommunerne i sydvest. Vi lader stafetten gå ud til fem vigtige kommuner og spørger deres borgmestre, hvor udviklingen bevæger sig hen hos dem. 


www.byens-netvaerk.dk

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2019, 13. marts - udsolgt
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 1331 i Cannes.


Byggeri med merværdi - Mipim 2019, 14. marts
Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk inviterer til debat om byggeri med merværdi på MIPIM i Cannes 2019. Aktører fra hele byggeriets værdikæde tager pulsen på, hvordan det danske byggeri kan bidrage til samfundsudviklingen ved at skabe merværdi – socialt, miljømæssigt og økonomisk.


Hotel Herman K, 19. marts - venteliste
Bag de sorte lameller på Bremerholm 6 lå engang en transformerstation. Nu er den gamle bygning omdannet til hotel og restaurant. Tag med, når vi besøger Herman K, og hør om transformeringen af den industrihistoriske perle midt i København.


Renovering af Overformynderiet, 21. marts

Snart flytter Beskæftigelsesministeriet og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet ind i det gamle Overformynderi på Holmens Kanal 20, hvor Bygningsstyrelsen for nylig har gennemført en omfattende renovering og restaurering. Kom med ind og se det færdige resultat.


Kunst i byrummet - cykeltur med Thomas Pålsson, 3. april
Tag med på cykeltur rundt i København, hvor vi sammen med Thomas Pålsson kigger nærmere på kunst og udsmykning af byens rum og vægge - både på den formelle udsmykningskunst, gadekunsten og de mange gråzoner, sammenstød og overlap.


Sundholm – Når byen tager socialt ansvar, 11. april

Tag med til Sundholm på Amager, når vi går på opdagelse mellem områdets smukke gamle bygninger og får en snak om social ansvarlighed og lokalt sammenhold med nogle af bydelens forskellige aktører og lokale ildsjæle.


Folkemøde 2019, 14. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi igen i år tager på 1-dagstur til Bornholm for at besøge den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Udover fællesspisning i BL's Dome, kan du i år glæde dig til når Byens Netværk for første gang er medarrangører af en Folkemøde-debat. 


Afholdte arrangementer

Copenhagen Light Festival – lysvandring med Byens Netværk​, 20.
 Fotoreportage


 

Copenhill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter, 21. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk

Persondatapolitik
Hvis du vil vide mere om hvilke data vi indsamler om dig, hvilke formål, vi bruger dem til og hvad dine rettigheder er i forhold til dine data, kan du læse mere om det i vores persondatapolitik.
Byens Netværk er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi nævner det blot i dette nyhedsbrev for at fortælle dig, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data. Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@byensnetvaerk.dk


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen, 6. marts

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link