Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

6. april 2017

Der er godt gang i planlægningen af indtil flere ture i den kommende tid.


Vores årlige studietur går som bekendt til Helsinki, og programmet er ved at blive detailplanlagt. Glæd dig til en hovedstad i rivende udvikling - med spændende arkitektur, masser af bæredygtigt træ, rekreative havnearealer, nye "smart city"-bykvarterer, og ekkoet af en finsk-russisk kulturhistorie. Har du lyst til at opleve Finlands største by med gode branchekolleger, skal du til at melde dig til nu, hvis du vil have en af de sidste ledige pladser. 


Vi er også ved at lægge sidste hånd på detaljerne til en smuttur til Hamborg. Vi skal ned at se det nye koncerthus Elbphilharmonien - i daglig tale "Elbphi". Vi har booket 30 koncertbilletter, så vi kan opleve koncerthuset in action. Turen er med en enkelt overnatning og kommer til at finde sted fra fredag til lørdag 25.-26. august. Hold øje med nyhedsbrevet og se, hvem den spændende kunstner er. Vi har en fornemmelse af, at pladserne bliver revet væk. 


Fredag den 16. juni går turen til Bornholm. Her fylder vi netværksbussen for at opleve årets Folkemøde, hvor byggebranchen efterhånden også er godt repræsenteret i den demokratiske debat. 


C.F. Møller er i april Månedens profil. Læs mere om et af Danmarks største arkitekfirmaer, der står bag nyskabende designikoner som Axel Towers og Copenhagen International School i Nordhavn, som Byens Netværk selvfølgelig skal besøge.     

Siden sidst kan vi byde velkommen til endnu to nye medlemmer: Bach Gruppen A/S og PensionDanmark. Vi glæder os til at tage godt imod jer på de kommende arrangementer.


Rigtig god påske til alle,

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

C.F. Møller er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. Erfaring, innovation og nordiske værdier er kendetegnende for alle tegnestuens projekter til stor værdi for C.F. Møllers kunder og brugere.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen i Sydhavnen
"Grænsefladen mellem det nye og det gamle Sydhavn skurrer, men der kan opstå sød musik, hvis der bygges ovenpå den stolthed og det fællesskab, der kendetegner det gamle Sydhavnen. Der er ikke behov for at opfinde nyt for at skabe innovation. Man skal blot lade sig inspirere af det, der har fungeret i generationer og tilføre ressourcer, der giver mulighed for skalering." Læs det nye klummeindlæg om udviklingen af Sydhavnen, skrevet af Jesper Koefoed-Melson, partner i GivRum.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Kenneth Horst Hansen, konstitueret planchef og teamleder i Center for Byudvikling, Københavns Kommune har modtaget stafetten af Hans Halvorsen, udviklings- og planchef, ved Københavns Universitet med spørgsmålet: "Hvad tror du vil kendetegne initiativer de næste 5 år, som skal fremme et godt hverdagsliv for beboere i de nye store byområder, fx 2150?"


Kommende arrangementer

Fremtidssalon København 2040, 19. april

Hvordan ser byen ud om 20 år? Hvad er det for en by, vi bygger til? Tag med, når vi rejser en tur ind i fremtidens København og ser, hvor byen bevæger sig hen på den lange bane.


www.byens-netvaerk.dk

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 20. april - venteliste

Tre palæer i Frederiksstaden restaureres efter alle kunstens regler og omdannes til liebhaverlejligheder med privat rokokohave.

 


Sydhavnen, 26. april - venteliste

Tag med til Sydhavnen og hør bl.a. Boligselskabet AKB, GivRum og Sydhavn Teaters bud på, hvordan butiksliv og sociale arrangementer kan være med til at skabe en positiv udvikling og samle ”det nye” og ”det gamle” Sydhavnen.


Det nye Experimentarium, 4. maj - venteliste

Kom med indenfor i det nu færdige Experimentarium i Hellerup og oplev den nye arkitektur, der sætter fokus på naturvidenskab og teknik og er en hyldest til nysgerrigheden.


Engbakken - ungdomsboliger på Frederiksberg, 16. maj
fsb er ved at færdiggøre 124 nye ungdomsboliger, som står klar til indflytning på i juni. Kom med på rundvisning og hør bl.a. om fsb's First Mover-model, som er med til at skabe rammerne for et solidt socialt liv blandt de kommende beboere. 


Folkemøde 2017, 16. juni
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Det nye fuldautomatiske p-anlæg i BLOX, 21. marts
 Fotoreportage

 


 

Wasteland - rundvisning i udstillingen i Dansk Arkitektur Center, 14. marts
 Fotoreportage

 


 

MIPIM Festival Cannes 14. – 17. marts 2017
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores korte introduktionsfilm om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link