Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


6. maj 2020

Der var en, der var to, der var tre... og nu har vi 10 netværksgrupper i Byens Netværk. Den nyeste er netop søsat og hedder Byen Kommunikerer og er for alle jer, der arbejder strategisk og operationelt med kommunikation i vores medlemsvirksomheder. 

Fælles for alle vores netværksgrupper er, at de er et rum for viden, sparring og erfaringsudveksling på tværs af branchen og en unik mulighed for at styrke og opbygge relationer på tværs af fag og virksomhedsskel. Netværksgrupperne mødes 5 gange om året, og det faglige indhold for møderne er deltagerne selv med til at definere. I Byen Kommunikerer kommer vi naturligt omkring kommunikative dagsordener og udfordringer særligt relateret til byggebranchen, eksempler på best practice, (nye) afsøgende formater, nye kommunikationstrends, samarbejdsformer, forandringer i branchen, forandringskommunikation, krisekommunikation, ledelsesrådgivning og meget meget mere. Lige nu rekrutterer vi deltagere til gruppen, som mødes første gang efter sommerferien.  

Kunne du tænke dig at være med - eller har du en medarbejder eller kollega, det er relevant for - så skriv eller ring til Katja på tlf. 2084 1973 eller kbe@byensnetvaerk.dk, så ser vi om der er et match. Du kan læse mere om netværksgruppen Byen Kommunikerer her

Vi startede netværksgrupperne op for 7 år siden under overskriften "Byens Netværk i Dybden". Ideen var at etablere nogle fasttømrede, tværfaglige grupper, hvor det var de samme mennesker, der mødtes til faglig og fortrolig sparring m.m. Vi begyndte med tre grupper i sin tid og sætter løbende nye grupper i søen, så snart interessen og kapaciteten er til det.

Er du interesseret i den nye gruppe eller i en af vores øvrige netværksgrupper, så hører vi gerne fra dig. Lige nu er der få ledige pladser i grupperne Byens Talenter I og Byens Talenter II og Bæredygtighed i Byen.  

Og inden eller imens du nyder en fridag på fredag, så kan du sætte lyd til endnu en ny Byens Podcast. I det aktuelle afsnit Fra coronakrise til grøn genstart #2 tager vi et kig på prioriteringerne i regeringens udspil til renovering af den almene boligmasse for 30 mia. kroner og ser på, hvordan fornyet vækst i byggeriet kan gå hånd i hånd med bæredygtighed og klimamål. I dette afsnit er der interviews med: Boligminister Kaare Dybvad Bek, Anders Lendager, direktør i Lendager Group, Mette Qvist, direktør i Green Building Council og Martha Kathrine Sørensen, sektionsleder på Teknologisk Institut. Du kan også finde afsnit 1 samt serien Corona i byggebranchen her


God Store Bededagsferie
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

”Mere end bæredygtigt”. CLT Denmark vil som leverandør og rådgiver professionalisere brugen af massivtræ elementer (CLT) yderligere i byggebranchen med en målsætning om at høste gevinsterne inden for bæredygtighed og effektivisering af byggeprocesserne. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Bare vi aldrig bliver helt de samme igen

Læs Byens Klumme af Birgitte Bundesen Svarre fra Gehl, der reflekterer over coronatiden og de ændringer, den er skabt i form af nye vaner og nye fællesskaber, hvor vi er sammen på nye måder i det offentlige rum - sammen og hver for sig.  


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Byens Stafet er denne gang landet hos bæredygtighedsingeniør og grundlægger af Aaen Engineering Micki Aaen, der både besvarer og sender stafetten videre med spørgsmål om bæredygtig byudvikling og fremtidens mobilitet. 


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Fra coronakrise til grøn genstart #1-2
Hvordan booster vi økonomien og beskæftigelsen i byggeriet uden at skylle de grønne ambitioner ud med badevandet? Gennem interviews med branchens aktører ser vi på mulige veje til vækst i byggeriet, der kan gå hånd i hånd med bæredygtighed og klimamål.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen​ #1-4
Podcastserie i fire afsnit om udfordringerne, men også muligheder og (nye) løsninger i byggebranchen fortalt gennem interviews med en lang række af branchens aktører.


Kommende arrangementer

Renovering af Frederiksberg Rådhustårn, 9. juni
Det 60 meter høje tårn på Frederiksberg Rådhus er under renovering. Vi tager til tops i rådhustårnet for at se og høre om det store håndværksarbejde med udskiftning af tagets kobberbelægning.


Velkommen i Byens Netværk - Intromøde​​, 12. juni
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre nye netværkskolleger i branchen.


Generalforsamling i Byens Netværk 2020, 17. august 
Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening og nyd et gensyn med dine netværkskolleger. Byens Netværk holder generalforsamling i Fæstningens Materialgård og slutter dagen med en hyggelig sejltur i Københavns Havn. 


Samtalesalon i Aarhus: Hvordan skaber vi social sammenhængskraft i byerne?, 19. august
Kom med til samtalesalon i Aarhus om social bæredygtighed og sammenhængskraft - med særligt fokus på Sydhavnskvarteret, der undergår en kolossal udvikling.  


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Københavns vinduer - en podwalk
I samarbejde med restaureringsarkitekt Søren Vadstrup har VILLUM Window Collection produceret en podwalk i tre dele, der dykker ned i fortællingerne bag vinduets design og dets betydning for bygningskulturen.


www.byens-netvaerk.dk

Wa(l)king Copenhagen - følg kunstnere på live-stream
Metropolis har inviteret100 kunstnere til at skabe 100 vandringer gennem København i løbet af 100 dage – som en dagbog fra en storby, hvor corona-krisen sætter dagsordenen og har ændret vores dagligdag radikalt. 


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link