print logo

Wa(l)king Copenhagen

Udgivet d. 30. april 2020

100 KUNSTNERE, 100 VANDRINGER, 100 DAGE

Metropolis har inviteret 100 kunstnere til at skabe 100 vandringer gennem København i løbet af 100 dage – som en dagbog fra en storby, hvor corona-krisen sætter dagsordenen og har ændret vores dagligdag radikalt. Hver kunstner går i 12 timer og starter hjemmefra. Hver hele time giver de livstegn via live-stream.

100 KUNSTNERISKE BLIK PÅ EN BY I FORANDRING

Vi mærker alle verden og vores liv forandre sig, og med WA(L)KING COPENHAGEN får 100 kunstnere nu mulighed for at sætte krop, ord, lyd og følelser på denne nye fælles tilstand og alle de eksistentielle spørgsmål, der dukker op – som en dagbog fra en surrealistisk hverdag med mere usikkerhed og angst, men også med plads til håb, kreativitet og fællesskab.

Mød performere, dansere, billedkunstnere, forfattere, musikere, fotografer, cirkuskunstnere, arkitekter, m.fl. Hver kunstner skaber sin egen 12-timers vandring, der starter hjemmefra. Hver hele time giver kunstneren livstegn gennem en handling i det offentlige rum, der live-streames på facebook.com/walkingcopenhagen. En fortælling, performance, musik, lyd, foto, digt, objekt, koreografi, installation, aktion…

Læs mere her

footer image byens netværk