Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

6. oktober 2016


I skrivende stund er 45 af Byens Netværks medlemmer på studietur i Tokyo. Er du nysgerrig på, hvad de oplever, kan du følge med på vores profil på Facebook og Instagram, hvor der løbende bliver lagt billeder op fra turen. Du kan også læse programmet for turen her. Og ellers kan du glæde dig til reportagen fra turen, når de kommer hjem.

Herhjemme skal vi senere i eftermiddag besøge et af Københavns nye trafikale knudepunkter. Det er ikke så ofte, at København får en helt ny station, men det har vi nu fået med den nye Carlsberg Station, der med tiden forventes at blive en af de allermest benyttede i hele Danmark. Gottlieb Paludan Architects viser rundt og fortæller om designet af stationen og det omkringliggende byrum. Der er stadig pladser, hvis du har lyst til at tage med.

I næste måned kan du komme med på byggepladsbesøg i BLOX, et af havnefrontens største og mest spændende projekter. Vi har 25 pladser, så meld dig til allerede nu.

Oktober måneds profil i Byens Netværk er Gottlieb Paludan Architects - en af Danmarks store arkitektvirksomheder, som arbejder med arkitektur, landskab, planlægning og bygherrerådgivning i både ind- og udland. Du kan læse deres profil her. Din virksomhed kan også blive månedens profil. Der er ledigt i december og frem. Læs mere her.


 

Med venlig hilsen
Louise Skafte og Mathilde Schjerning
Byens Netværk

Månedens profil

Velfungerende og attraktiv infrastruktur er en forudsætning for velfærd og bæredygtig udvikling. Gottlieb Paludan Architects har mange års erfaring inden for deres primære forretningsområder ”Energi & Forsyning” og ”Mobilitet & Transport" - grundlæggende samfundsfunktioner som, de mener, har krav på en både fagligt kvalificeret og kunstnerisk ambitiøs behandling.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Den nye Carlsberg Station, 6. oktober
Gottlieb Paludan Architects står bag Carlsberg Station, der har erstattet Enghave station, og er Carlsberg Byens knudepunkt for kollektiv trafik.

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober - Venteliste
Byens Netværk besøger Amaliegade i Frederiksstaden, hvor 3 palæer netop nu restaureres efter alle kunstens regler og omdannes til liebhaverlejligheder med privat rokokohave.

Byens Netværk går undercover II, 12. oktober - Få pladser

Tag chancen – kom med og lad dig overraske! Du ved ikke, hvad vi skal og hvorhenne. Men afsæt et par timer og kom med, når vi laver et kulturelt nedslag på et af de steder, som har haft stor betydning for generationer af Københavnere.  


Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november
Tag med på byggepladsbesøg i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Carlsberg Byen og Carlsberg Station, 20. september

 Fotoreportage

ARC og Amager Bakke, 31. august

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværks ansigter
Det sidste års tid har vi haft glæde af Louise som barselsvikar for Mathilde. Nu er Mathilde tilbage igen, og hun glæder sig til at møde jer på vores arrangementer. Det betyder, at vi for denne gang siger farvel til Louise. Velkommen tilbage til Mathilde og på gensyn til Louise.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Lanceringsevent: MATCH! - et nyt rådgivningstilbud,
13. oktober 
Find dit MATCH! Lancering af et nyt rådgivningsinitiativ i BLOXHUB til innovative og vækstorienterede virksomheder, der vil videre på markedet

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at gøre København CO₂-neutral i 2025 
Nu bliver der sat fokus på at spare energi i private bolig- og erhvervsejendomme i Københavns Kommune. 22 bygningsejere, udlejere, andelsboligforeninger, ejendomsadministratorer og interesseorganisationer har sagt ja til at være med i kommunens partnerskab, Energispring, og spare på energiforbruget i deres bygninger. Vil du også være med?

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link