Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


7. februar 2019

Træhusbyggeri og udbredelsen af krydslamineret træ, CLT (Cross-Laminated Timber) vinder frem herhjemme i disse år. Du kan opleve et af slagsen, når vi besøger Skademosen ved Trekroner, hvor Adserballe & Knudsen er ved at opføre 44 almene træboliger for Boligselskabet Sjælland med det banebrydende byggesystem CLT FLEX, som forener bæredygtigt, innovativt og effektivt byggeri.

I dag virker det som om foråret er langt væk, men før vi ved af det, banker sommeren på døren og dermed bliver det tid til årets Folkemøde. Igen i år kan du opleve begivenheden sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige folkefest, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Vi har kun 30 pladser, så tøv ikke for længe, hvis du vil være sikker på at komme med os.

Ud over fællesspisning i BL's Dome, som er blevet et kendt mødested og forsamlingshus for dialog og samtale på Folkemødet, kan du i år glæde dig til at Byens Netværk for første gang er medarrangør af en Folkemøde-debat. Sammen med Danske Arkitektvirksomheder inviterer vi til debatten ”Dilemmaer i Byggebranchen” hvor Mads Steffensen og et byggefagligt monopol tager pulsen på nogle af de dilemmaer, der knytter sig til den bæredygtige udvikling i byggeriet – fra hverdagens komplekse valg til de helt store verdensmål.

Siden sidst har vi i netværket fået følgeskab af ejendoms- og investeringsselskabet AKF Holding A/S og Dansk Celleglas ApS. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.

Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Ikano Bolig udvikler boliger, der bringer mennesker sammen. Virksomheden er en del af koncernen Ikano Group, som i Danmark også tæller Ikano Bank. Ikano Group var oprindeligt en del af IKEA. I 1988 blev Ikano en separat koncern, som ejes af familien Kamprad. Ikanos vision er at skabe muligheder for en bedre hverdag.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Nicolai Irminger Axholm, chef for Salg og Udlejning i Udviklingsselskabet By & Havn I/S, er ny stafetmodtager. Klik ind og læs bl.a. hans svar på spørgsmålet om, hvordan man skaber de bedste nye byområder med forskellige boformer.


Kommende arrangementer

Copenhagen Light Festival, 20. februar - venteliste

Copenhagen Light Festival lyser igen i år København op i vintermørket og giver mulighed for at opleve byen på en ny måde. Sammen med arkitekt og lysdesigner, Jesper Ravn, tager vi på vandring mellem byens lys.


CopenHill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter, 21. februar 2019 - venteliste
Tagparken på taget af Amager Ressourcecenter nærmer sig sin åbning. Vi tager turen til toppen for at se og høre om projektet.


Skademosen – CLT-byggeri i Trekroner, 8. marts
Tag med til Skademosen ved Trekroner, hvor Adserballe & Knudsen nu opfører 44 almene træboliger for Boligselskabet Sjælland med det banebrydende byggesystem CLT FLEX, som forener bæredygtigt, innovativt og effektivt byggeri.


Borgmesterstafet - Mipim 2019, 12. marts
Under Mipim i Cannes, tager vi et kig på den fremtidige udvikling i hovedstadsområdet og kommunerne i sydvest. Vi lader stafetten gå ud til fem vigtige kommuner og spørger deres borgmestre, hvor udviklingen bevæger sig hen hos dem. 


www.byens-netvaerk.dk

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2019, 13. marts
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 1331 i Cannes.


Byggeri med merværdi - Mipim 2019, 14. marts
Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk inviterer til debat om byggeri med merværdi på MIPIM i Cannes 2019. Aktører fra hele byggeriets værdikæde tager pulsen på, hvordan det danske byggeri kan bidrage til samfundsudviklingen ved at skabe merværdi – socialt, miljømæssigt og økonomisk.


Hotel Herman K, 19. marts - venteliste
Bag de sorte lameller på Bremerholm 6 lå engang en transformerstation. Nu er den gamle bygning omdannet til hotel og restaurant. Tag med, når vi besøger Herman K, og hør om transformeringen af den industrihistoriske perle midt i København.


Folkemøde 2019, 14. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi igen i år tager på 1-dagstur til Bornholm for at besøge den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Udover fællesspisning i BL's Dome, kan du i år glæde dig til når Byens Netværk for første gang er medarrangører af en Folkemøde-debat. 


Afholdte arrangementer

 

Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, 22. januar 2019
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk

Persondatapolitik
Hvis du vil vide mere om hvilke data vi indsamler om dig, hvilke formål, vi bruger dem til og hvad dine rettigheder er i forhold til dine data, kan du læse mere om det i vores persondatapolitik.
Byens Netværk er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi nævner det blot i dette nyhedsbrev for at fortælle dig, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data. Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@byensnetvaerk.dk


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Manifest Stafet om arkitekturens rolle i samfundet anno 2019

I anledning af valgåret, FNs 17 Verdensmål og 100-året for Bauhaus inviterer Copenhagen Architecture Festival ’arkitekturens aktører’ i Danmark til at udforme et manifest, der forholder sig til arkitekturens rolle i samfundet anno 2019.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til talk: Vinduets rolle i arkitekturen, 6. marts

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Hvordan oplever vi et vindue, og hvad er vinduets rolle i fremtiden? Deltag i en TALK med Arne Høi og Kjeld Vindum fra Kunstakademiets Arkitektskole. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link