Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

09. februar 2016

Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse


Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat.

Bestyrelse

Bestyrelsen består af op til 9 medlemmer og to suppleanter. Suppleanter deltager i det ”daglige” bestyrelsesarbejde på lige fod med de andre bestyrelsesmedlemmer. Vi har ca. 4 møder, en generalforsamling og et heldagsseminar om året.

Ved den årlige generalforsamling er halvdelen af bestyrelsen på valg, ligesom suppleanterne er på valg hvert år. Flere genopstiller og enkelte træder ud.

I vores vedtægter står der, at bestyrelsen skal sammensættes, således at et bredt udsnit af aktørerne i byens udvikling er repræsenteret. Med andre ord skal bestyrelsen afspejle alsidigheden i Byens Netværk og vores mange forskellige medlemmer.

Arrangementsudvalg

Ud over bestyrelse og sekretariat har vi et meget aktivt arrangementsudvalg. Arrangementsudvalget er sammensat af ansatte i vores medlemsvirksomheder, på tværs af brancher, og med lyst til at være med til at præge foreningens arrange-menter. På de 4-5 årlige møder i arrangementsudvalget diskuterer og planlægger vi aktuelle arrangementer.

Proces
Bestyrelsens medlemmer vælges på generalforsamlingen. Når vi ved, hvor mange af jer, der byder ind til bestyrelse, så vil bestyrelsen indstille de kandidater, der samlet set vurderes bedst er med til at understøtte den alsidighed, der er beskrevet i vores vedtægter.

Husk at alle kan stille op – og at det også kan ske på selve generalforsamlingen, som i år finder sted den 23. maj 2016.

Har du lyst til at være aktiv i arrangementsudvalget, skal du kontakte Henriette Sofie Larsen for at høre mere.

Har du lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, så kontakt
sekretariatschef Henriette Sofie Larsen på tlf. 2334 4601/hsl@byensnetvaerk.dk eller
bestyrelsesformand Henriette Cajar på tlf. 2210 4206/hcar@orbicon.dk.

Læs mere om vedtægterne her.

Lad os sammen gøre Byens Netværk til Byens bedste Netværk.


Med venlig hilsen
Sekretariatschef Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk

Månedens profil

Børling rådgivning og formidling aps er stiftet af Paul Børling, som er arkitekt maa. Firmaet beskæftiger sig på 8. år primært med at koordinere information blandt de involverede i byggesager, fungere som forretningsfører for kommuner i byfornyelsesopgaver og formidle inspiration på forskellige måder til branchefolk. Og så vurderer de ogs andelsboliger i ABF-regi.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

Fra boligblok til lavenergihus, 8. marts
Boligblokke fra slut-60'erne sænker deres energiforbrug til noget nær passivhus-niveau under en større renovering. Kom med Byens Netværk på besøg på byggepladsen på Sjælør Boulevard.


www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Venteliste
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. 
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Pakhuset på Langelinie II, 21. januar

 Fotoreportage 

Kan man printe en elefant, 11. januar

 Fotoreportage

Nytårskur 2016, 8. januar

 Fotoreportage og festtaler

Debataften i Byens Saloner, 2. december 

 Filmreportage

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse
Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat, og du kan være med til at forme Byens Netværk ved at deltage aktivt.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Bliv huskunstner - kursus for arkitekter, 9. februar
Statens Kunstfonds Huskunstnerordning giver arkitekter mulighed for at søge tilskud til forløb, hvor børn og unge får indsigt i arkitekturens verden.

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana Live, 25. februar
Mød stadsarkitekten Tina Saaby, som tager os med igennem det nye København og fortæller om sine visioner for byen.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link