Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

10. november 2016Vi har netop slået et nyt arrangement op, som allerede finder sted om 14 dage. Kom med på rundvisning i RAGNAROCK, Danmarks nye museum for pop, rock og ungdomskultur, som ligger i bydelen MUSICON i Roskilde. Museet er designet af arkitekterne fra hollandske MVRDV og danske COBE og er bl.a. kendetegnet ved sit karakteristiske ydre, som består af over 2.000 guldpyramider. Vi har 25 pladser. Skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil med.

Skal du med til nytårskuren 2017? Vi ruller den røde løber ud og inviterer indenfor til social dining og netværk i stemningsfyldte omgivelser i The Lab i Vermundsgade. Det bliver uden tvivl en festlig aften. Skynd dig at sikre dig en plads.

Vi er i gang med planlægningen af et besøg i Køge, hvor byudviklingsprojektet Køge Kyst lige nu er i gang med et storstilet udviklingsarbejde, som bl.a. skaber plads til 4.000 indbyggere og op mod 4.000 nye arbejdspladser. Målet er henover de næste 10-15 år at skabe en levende og mangfoldig ny bydel i Køge med fokus på kultur, nærhed til natur og gode transportmuligheder. Er du og din virksomhed en del af projektet, og kunne I tænke jer at vise frem for Byens Netværk? Så kontakt os gerne.


 

Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Kuben Management A/S er en landsdækkende bygherrerådgivningsvirksomhed med fokus på udvikling af byer og det byggede miljø. Kuben Management har 130 medarbejdere og er et datterselskab i NRGi Koncernen.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Byggepladsbesøg i Niels Bohr Bygningen, 14. november
-
Venteliste

Niels Bohr Bygningen er Københavns Universitets nye videnskabscenter. Bygningen har med sin gennemsigtige glasfacade og i alt ni forskertårne allerede markant ændret bybilledet på Nørrebro omkring Jagtvej.


Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november - Venteliste
Tag med på byggepladsbesøg i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Ragnarock, 23. november.
Kom med på besøg i RAGNAROCK, Danmarks nye nationale kulturhistoriske samtidsmuseum og kulturhus i bydelen MUSICON i Roskilde. Museet er designet af arkitekterne fra hollandske MVRDV og danske COBE.

Julenetværksbar 2016, 8. december
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Konference: Vejen til det bygbare projekt - byggeriets nye dagsorden, 22.-23. november
Konferencen følger op på sidste års succes og har fokus på hvordan byggeriet kommer tættere på mere bygbare projekter – det handler om byggeriets NYE DAGSORDEN, herunder NYE SAMARBEJDSMODELLER og NYE REDSKABER.

Invitation til Green Building Councils Vinterkonference 2016, 6. december
Hvilken rolle spiller det eksisterende byggeri i forhold til klimamålene i Københavns Kommune? Få svaret på Green Building Councils vinterkonference den 6. december 2016 hvor temaet er: Bæredygtighed som værdiskaber for det eksisterende byggeri.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link