Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev11. juni 2015

I august kan du nu tilmelde dig to nye arrangementer, og flere er på vej.

Vi tager på besøg i den unikke udstilling, VILLUM Window Collection, som fortæller vinduets historie og dets betydning for arkitekturen, byplanlægningen og menneskets livskvalitet. Tag med ind i vinduets verden og oplev udviklingen fra det første lyrehul til det intelligente klimavenlige vindue og få indsigt i vinduets betydning for menneskers adgang til lys, luft og udsyn.

Du kan også komme med på besøg i Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bor Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices. Hvordan ser en standard ud? Det giver udstillingen "Experimentarium for standarder” et bud på. Vi tager på rundvisning til nogle af installationerne og blive lidt klogere. Og så skal vi se de færdigindrettede siloer, som NCC har forvandlet til 12.800 m2 kontorer med ca. 550 kontorarbejdspladser med 360 graders panoramaudsigt.

Vi har stadig to pladser tilbage på studieturen til Istanbul til nye medlemmer. Skriv til Henriette, hvis du vil i betragtning til pladserne.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Transforming DTU - campusudvikling for mere end 4 mia. kroner.
Der er gang i byggeriet på DTU Lyngby Campus i disse år. Og med en investering på mere end 4 mia. kroner i nybyggeri, ombygninger og renoveringer i perioden 2010-2019, fylder DTU som bygherre betydeligt i det danske byggelandskab.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juli 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum, 18. juni
Vi inviterer på byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum som snart står færdigt på Rabalderstræde i Musicon i Roskilde.

Irma-karréen, 19. juni
Kom med på rundvisning i Irma-karréen ved søerne på indre Nørrebro og få indblik i den nylige renovering og revitalisering af karréen, som Årstiderne Arkitekter står bag.

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II,
29. juni -
udsolgt
Vi besøger igen Banedanmarks nye Trafik Control Center, som snart står færdigt. Herfra skal Banedanmark for fremtiden styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark. Kom med på byggepladsbesøg for at se det nu næsten færdige resultat.

VILLUM Window Collection, 12. august
Kom med på besøg i den nye unikke udstilling og hør om vinduets historie og dets betydning for arkitekturen, byplanlægningen og menneskets livskvalitet.

Standardernes Hus i Portland Towers Company House, 17. august
Vi besøger Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bord Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Grennessminde, 27. maj

 Fotoreportage

Rosenborg Slot, 28. maj

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I maj 2015 har der i alt været 18169 besøg på vores website. Det ekstra høje besøgstal skyldes måske, at vi lancerede vores nye website den 26. maj. Fra 26.-31. maj var der over 4400 besøg på siden. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til informationsmøder om ny DGNB standard
Green Building Council Denmark inviterer personer med interesse for bæredygtig renovering af kontorbygninger til informationsmøder om ny DGNB standard

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo, 3.-5. september
Den internationalt berømmede tegnestue Snøhetta, bosiddende i Oslo, udstiller i Dansk Arkitektur Center henover sommeren. Tag med Dansk Arkitektur Center på Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link