Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

12. oktober 2017


Så er det tid til at vi åbner op for tilmeldinger til Nytårskuren 2018, som finder sted fredag den 5. januar. Denne gang sætter vi en tyk streg under fest og inviterer indenfor i Vilhelm Lauritzens smukke VEGA.

Vi dækker op til nytårsmiddag i Store VEGA, og i løbet af aftenen kan du opleve bluesrockbandet Freddy And The Phantoms spille op. De rutinerede fantomer er kendte for deres intense livekoncerter og vil med jysk accent og lune skrue op for festen. Derudover vil Madkastellet stå for aftenens kulinariske oplevelse. Kom med, når hele branchen mødes til fest i VEGA! Vi glæder os til at se dig til en af årets festligste aftener.

Vi vil også igen slå et slag for Byens Netværksdag 16. november om nye samarbejdsformer i byggebranchen. Ud over et stærkt fagligt program indeholder dagen naturligvis masser af netværk og skæve og anderledes indslag med et ’Byens Netværk-touch’. Kom og vær med!

Og sidst men ikke mindst velkommen til Piaster Revisorerne, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, som er sidste nye medlem i netværket. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

Den 1. november 2017 fejrer Emcon 50 år i branchen. Emcon a/s blev startet for at dække et behov for professionel bistand til bygherrerne i de tidlige faser. I dag favner Emcon langt bredere med rådgivning til bygherrer, lejere og investorer som proces- og projektledere i alle byggefaser. Grundtanken består dog stadig. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Søren Tegen Pedersen, plandirektør i Økonomiforvaltning, Københavns Kommune, har modtaget stafetten af Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme, med spørgsmålet: "Hvad er den by-strategiske vision for København og hvordan arbejder Kommunen med at leve op til den? Jeg tænker f.eks. på hvordan man vil udnytte det liv, der er skabt omkring universiteterne og Rigshospitalet, hvordan bliver det et aktiv for byen?"


Kommende arrangementer

Urbanized – biograftur med Byens Netværk, 25. oktober 
- venteliste

Byens Netværk inviterer en tur i biografen til forestillingen ”Urbanized” – en dokumentar om design af verdens byer. Vores arrangement er del af kultureventen URBANE, som efter forestillingen sætter rammen for en debat om filmen. 


Orbicons nye domicil, bæredygtighed og DGNB, 26. oktober

Tag med på besøg i Orbicons nye domicil i Høje-Taastrup. Ud over at se og høre om det bæredygtige hus, bidrager DGNB med sidste nyt inden for bæredygtighed og Domea.dk vil fortælle om deres nye bæredygtighedsstrategi.


Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november

I den aktuelle udstilling hos A. Petersen på Kløvermarksvej mødes dansk møbelkunst og japansk håndværks”nørderi” i et indendørs havelandskab. Kom og oplev det spektakulære kulturmøde.


Byens Netværksdag 2017, 16. november

Byggeriets samarbejdsformer ændrer sig, og branchen er under ombygning. På Byens Netværksdag ser vi nærmere på nogle af de samarbejdsmodeller, der for tiden udfordrer og skaber innovation på tværs af branchen.


Mediation – et stoppested mellem forhandling og voldgift, 23. november
Hvad er mediation og hvad kan vi bruge det til? Vi stiller skarpt på muligheder og barrierer for mediationens rolle i byggebranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november
Kom med på besøg i de ikoniske boliger, få historien om de allerførste højhuse i Danmark og bliv klogere på fremtidens Bellahøj. Vi krydrer besøget med julestemning, gløgg og æbleskiver på Restaurant Bellahøj.


Nytårskur 2018, 5. januar

Traditionen tro indleder vi det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

The Krane, 22. september
 Fotoreportage

 


 

Biosfæren - bygning 202 på DTU, 26. september
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

KAB inviterer til halvdagskonference om aktive erhvervsudlejere, 30. oktober

Inspiration til bestyrelser i boligforeninger, -afdelinger og -organisationer – samt administratorer og kommuner med interesse for butikker og byliv.


www.byens-netvaerk.dk

Efterårsekskursion med ArkiTours, 31. oktober
Kom med ArkiTours på efterårsekskursion til bl.a. Copenhagen International School, Samuels Hus - den tidligere kirke, nu ungdomsboliger, og kulturhuset KU.BE 


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link