print logo

The Krane


Grib chancen og tag med på sensommerens eksklusive kran-besøg, hvor projektudvikler Klaus Kastbjerg præsenterer sin egen og UNIONKULS seneste opfindelse: et kombineret luksushotel, spa og mødelokale indrettet i en gammel kulkran på havnen.

Fotoreportage

Ligesom den spektakulære HVA DRIKKER MØLR-silo, der for nylig er blevet omdannet til luksuslejligheder, er THE KRANE resultatet af en ombygget kran fra 1990’erne, smukt beliggende på Kalkbrænderikajen i Nordhavn.

THE KRANE byder idag på en på en af de mest unikke hoteloplevelser, der findes i København. Således er det gamle kontrolrum lavet om til en luksuslounge, og dertil indgår et 20 personers mødelokale, hvorfra der er en enestående panoramaudsigt over hele havnen. Motorrummet er blevet til et fashionabelt hotelværelse - med spabad, bar, terrasse og muligvis den bedste udsigt i hele København.

Den industrielle kulkran har været i hænderne på arkitekterne fra Arcgency, der på bygningens meget få kvadratmeter har skabt plads til alle de ekstraordinære faciliteter. Al bygningens interiør er udført i eksklusive materialer som læder, træ, sten og stål – alt sammen i nuancer af sort med reference til kranens forhenværende funktion som kultransport.

Næstved Flisecenter har leveret den elegante indpakning af spa-området og deltager desuden i arrangementet, hvor de kan fortælle om arbejdet med at tilpasse det eksklusive interiør til kranens rå signatur.  

Læs mere om The Krane og de forskellige faciliteter på www.thekrane.dk


Skulle arrangementet blive voldsomt efterspurgt, trækker vi lod blandt de tilmeldte.  

Fotos: The Krane

Deltagerpladserne til dette arrangement er fyldt op. Skriv en mail til info@byensnetvaerk.dk hvis du vil på venteliste til en plads.Program

 • 15:00
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 15:15
  Om projektets idé og tilblivelse v/ Klaus Kastbjerg, direktør i UNION HOLDING
 • 15:45
  Rundvisning
 • 16:30
  Netværk og forfriskning v. Næstved Flisecenter
 • 17:00
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

22/09 2017 15:00 - 17:00

Adresse

Skudehavnsvej 1
2150 Nordhavn

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes på pladsen foran The Krane

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

22/09 2017 15:00 - 17:00

Adresse

Skudehavnsvej 1
2150 Nordhavn

Deltagerantal

30

Mødested

Vi mødes på pladsen foran The Krane

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet 2234 6629

footer image byens netværk