Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


13. januar


Tusind tak til de cirka 125 medlemmer, der var med til at gøre Nytårskuren til en festlig og fornøjelig aften fuld af gode snakke, nye bekendtskaber, glade gensyn og hyggelige timer på det flotte, farverige 25hours Hotel Indre By. Var du ikke med, kan du få et glimt af stemningen i fotoreportagen. Du kan også læse bestyrelsesforperson Henriette Cajars nytårstale og direktør Henriette Sofie Larsens velkomst.

Byens Podcast var også med til nytårskuren, og tog her et kig ind i krystalkuglen for 2023 med bud på tendenser for året der kommer i byggebranchen. Få aftenens højdepunkter i Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2023? og hør interviews med Lise Sehested, arkitekt og partner i BBP, Morten L. Hansen, partner i WML Entreprise, Henriette Dybdal Cajar, adm. direktør i Sinuz og Marie-Louise Pind, advokat og partner i Pind & Partnere. 

Af nye arrangementer kan du komme med til Byen vågner: Mobilitet med JAJA Architects og blive klogere på tegnestuens tilgang til bæredygtig mobilitet og om nye mobilitetsteknologiers betydning for udviklingen af vores byer. Skal byens gader blot være opbevaring for biler? Eller kan vi genvinde gaderne som rum for nye sociale og økonomiske muligheder? 

Byens Stafet har også skiftet hænder og er landet hos Anders Lendager, der bl.a. svarer på, hvordan man i et bæredygtighedsperspektiv sikrer, at det er de rigtige bygninger, der transformeres, mens andre i højere grad genanvendes.

Endelig skal vi byde stort velkommen til tre nye medlemmer: ClementwestfallWERK Arkitekter og NAS Real Nordics. Vi glæder os til at mødes og videndele med jer på vores kommende arrangemeter. 


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Styling betaler sig. Vosper boligstyling og interiør hjælper bl.a. udlejningsselskaber, boligadministrationer og ejendomsmæglere med at style boligprojekter forud for udlejning eller salg, så kommende beboere kan blive inspireret til at se sig selv i boligen. Læs mere i Månedens profil.


Byens Klumme

Boliglaboratorium – branchens fælles fremtidsværksted

I Danmark er der i dag registreret 37 forskellige familieformer. Alligevel er størstedelen af de boliger, vi bygger, designet til den klassiske kernefamilie. Der er brug for at gentænke boligen med større fokus på fællesskaber og bæredygtighed. Det gør vi i det fælles fremtidsprojekt: Boliglaboratorium. Læs Byens Klumme af Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Anders Lendager, CEO & Founder i Lendager. Læs bl.a. hans svar på, hvad er vigtigt i byens udvikling og om afsættet for bæredygtig transformation og genanvendelse af vores bygninger. Læs med i Byens Stafet.


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast Nytårsspecial: Hvad bringer 2023?
På årets nytårskur tog Byens Podcast et kig ind i krystalkuglen for 2023. Hvad sker der med inflationen, materialepriser og branchens konflikter - og hvordan forløser vi i samarbejde potentialet for den grønne omstilling? Lyt med og hør, hvad fire af branchens parter har af bud på på det og ser af tendenser for året set fra byggeriets forskellige positioner. 


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Danske Bank bag facaden - historiske bygninger og økonomisk vejrudsigt​, 24. januar - venteliste
I 150 år har Danske Bank haft hovedsæde på Holmens Kanal. Kom med bag facaden på det historiske og fredede Erichsens Palæ - og få samtidig en aktuel status og forecast på dansk økonomi ved cheføkonom Las Olsen. 


UN17 Village, 25. januar - venteliste
Hvordan bliver FNs verdensmålene integreret og formidlet i byggeriet? Vi tager på byggepladsbesøg til UN17 Village, der sætter fremtidige standarder for bæredygtigt byggeri ved at adressere og integrere samtlige 17 verdensmål i én helhedsorienteret løsning.  


Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?​, 27. januar
Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Marie-Louise Pind, advokat og mediator, gør dig klogere på, hvordan du med enkle værktøjer kan håndtere - eller endda helt undgå - konflikter gennem øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.


Mipim Kickoff, 2. februar - få pladser
Sammen med Byggesocietetet holder vi et kickoff for dig, der skal med til Mipim 2023 og gerne vil blive klogere på, hvad du kan få ud af din deltagelse. Du får også en sneak peek på, hvad det danske program byder på.  


Byen vågner: Mobilitet med JAJA Architects​​, 6. februar
Skal gaderne være opbevaringsområde for biler? Eller giver nye mobilitetsteknologier os mulighed for at genvinde gaderne som rum for nye sociale og økonomiske muligheder? Byen vågner i en verden af mobilitet hos JAJA Architects.


Copenhagen Light Festival 2023 - lysvandring i byen​, 8. februar - venteliste
Tag med på en lysvandring gennem Indre By, når vi ser og hører om nogle af de mange værker på årets festival, der lyser byens rum og bygninger op på nye spændende måder.

 


Nyfortolkning af Københavns Rådhustårn, 27. februar
Hvordan kan Københavns Rådhustårn se ud anno 2023? Det har arkitektstuderende givet deres bud på og vinderforslaget printes i kæmpeformat på Rådhustårnet. Vi hører om nyfortolkningen, når vi møder vinderne af konkurrencen på Rådhuset, hvor vi også skal høre om Arkitekturhovedstad 2023. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous i Cannes​, 15. marts
Vi inviterer nuværende og potentielle nye medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe- og netværksarrangement i Cannes. 


Mipim: Grøn omstilling med merværdi, 16. marts
Sammen med Danske Arkitektvirksomheder sætter vi fokus på merværdien ved grønne, naturbaserede løsninger i byggeriet og byrummet i en paneldebat om, hvordan vi sikrer, at de mange ”grønne” løsninger skaber værdi på alle parametre.


Intromøde i Byens Netværk, 23. marts
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde i København, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre netværkskolleger i branchen.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til to dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.


Studietur til Oslo, 20.- 23. september 2023
Stå på toget i København og indstil dig på masser af netværk, faglig viden og ny inspiration, når vi sætter kursen mod Oslo. En storby, der er i rivende udvikling med storstilede byudviklingsprojekter og spændende ny arkitektur. Tilmelding åbner i marts.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link