Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


13. juni 2019
 

Dette er en uge, hvor Byens Netværk er byernes netværk med aktiviteter i både vest og øst. Tirsdag og onsdag besøgte vi Aarhus med opstart på en ny netværksgruppe og det første i rækken af arrangementer i den jyske hovedstad. Og i morgen, fredag, drager vi til Allinge for at opleve Folkemødet og være medværter for vores første Folkemøde-debat, der sætter fokus på Byggeriets dilemmaer. Så kom og hør med, hvis du er på de kanter.

Tilbage i København besøger vi efter sommerferien det tidligere Sankt Joseph Kloster på Strandvejen, som Bo-Vita har købt og omdannet til plejeboliger og seniorbofællesskab. Projektet, der er tegnet af RUBOW arkitekter, er en blanding af nybyggeri og en ombygning af den historiske klosterbygning. Tag med til Sankt Joseph - fra kloster til senior- og plejeboliger og se, hvordan det, der engang var rammerne om et katolsk ordenssamfund, bliver til nye rammer for fællesskab.

Læs også reportagen fra Byens Saloner: Branchens nye partnerskaber, hvor vi hørte om erfaringer og forventninger fra de strategiske partnerskaber KAB TRUST, fsb HJEM og ByK TRUST. Og lyt til Byens Podcast, der blev optaget til debatten og gør dig klogere på den nye samarbejdsmodel, og hvad den betyder for branchen.

Sidst men ikke mindst har vi fået to nye medlemmer: JL Engineering A/S, der er rådgivende ingeniører med speciale i tekniske installationer, energi og bæredygtigt byggeri. Og D.A.I., der med 70 års erfaring tilbyder arkitekt- og ingeniørrådgivning med ekspertise inden for bl.a. renoveringsopgaver. D.A.I. har kontorer i flere jyske byer. Velkommen til og vi glæder os til at se jer på kommende arrangementer. 


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Scandi Construction ApS udfører alle opgaver inden for byggeri og renovering for både små og store virksomheder samt private. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for blandt andet el, vvs, murer- og tømrerarbejde og har bl.a. været involveret i Metro Cityringen og andre spændende projekter over hele Danmark. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler i oktober og november 2019.


Byens Klumme

Væggene kan tale!

Kunst kan virke fremmed for de fleste. Men det behøver den ikke at være. Der ligger en oplagt samarbejdsmulighed lige for, som kan være til stor gavn for både kunsten og byggeriet. Læs Byens klumme, der denne gang er i hænderne på billedkunstner Thomas Pålsson.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Torben Dahl, Forretningschef for Renovering & Nybyg i MOE A/S. Læs blandt andet hans svar på, hvordan MOE forholder sig til branchen opkøb på tværs af arkitekt- og ingeniørfirmaer, og hvor han ser tendenser og udviklingspotentialer inden for byggeriet.


Kommende arrangementer

Folkemødet 2019, 14. juni - venteliste

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm for at deltage i dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Udover fællesspisning i BL's Dome, kan du i år glæde dig til når Byens Netværk for første gang er medarrangører af en Folkemøde-debat. 


Byggeriets dilemmaer på Folkemødet - debat med Mads Steffensen, 14. juni
Sammen med Danske Arkitektvirksomheder og BL inviterer vi til en aktuel debat om byggeriet, når Mads Steffensen i bedste ”Mads og Monopolet-stil” bringer en række dilemmaer til debat.


Skovtårnet ved Gisselfeld, 26. juni - venteliste
Tag med, når vi sætter kursen mod Sydsjælland og kommer helt til tops i Skovtårnet i Camp Adventure ved Gisselfeld Kloster. Det spektakulære udsigtstårn er tegnet af EFFEKT og byder på en imponerende udsigt over trætoppene og den sydsjællandske natur.


Ballonhangaren, 4. juli - få pladser
Den unikke Ballonhangar på Islands Brygge er under restaurering. Vi hører om restaureringsarbejdet og bliver klogere på, hvorfor det ikke kun handler om at redde bygningen i rent fysisk forstand, men også dens værdi for det kulturmiljø, den er del af. 


www.byens-netvaerk.dk

Sankt Joseph – fra kloster til senior- og plejeboliger​, 13. august
Den historiske klosterbygning på Strandvejen er blevet renoveret og tilbygget og skal fremover være plejecenter og seniorbofællesskab. Vi tager et kig bag murene og ser den spændende transformation.


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

Byens Saloner: Branchens nye partnerskaber, 15. maj
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Op og ned på de strategiske partnerskaber
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse om de strategiske partnerskaber som samarbejdsmodel. Podcasten er optaget i forbindelse med Byens Saloner den 15. juni og er lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Procesprisen 2019

Boligfonden Kuben og Lean Construction DK søger kandidater til Procesprisen 2019, der gives til et projekt eller en organisation, som formår at løfte produktiviteten, samarbejdet eller kvaliteten gennem deres tilgang til processer.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link