Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


18. december 2019


2019 har igen været et travlt år med et stort antal faglige arrangementer, heriblandt en studietur til Marrakech, en række debatskabende Byens Saloner, utallige spændende nedslag rundt omkring i byen, podcasts og meget mere.

2019 blev også året, hvor vi gjorde alvor af vores drøm om at have aktiviteter i Aarhus. Foreløbig en netværksgruppe for byens strateger og to faglige arrangementer. Til næste år planlægger vi indtil videre fire faglige arrangementer og en mere aktiv rolle på Building Green. Vi er blevet utroligt positivt modtaget i byen og glæder os til meget mere Aarhus til næste år.

Vi slutter året med at være ca. 360 virksomheder i foreningen. Det er skønt og meget motiverende, at så mange har lyst til at være med i netværket og deltage i vores aktiviteter. Derfor er sekretariatet også udvidet med ekstra hænder, og vi kunne i marts byde velkommen til Katja Beck.

2020 kommer til at byde på mindst lige så mange aktiviteter. Vi er så småt i gang med at diskutere, hvor studieturen skal gå hen til efteråret. Vi planlægger endnu en tur til Folkemødet på Bornholm, flere aktiviteter på Mipim i Cannes og selvfølgelig, som altid, en masse faglige og sociale netværksaktiviteter. 

Men, men, men: Først starter vi året med endnu en tradition, nemlig nytårskuren, som denne gang finder sted den 10. januar på brygger Jacobsens private Glyptotek på Carlsberg. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så er sidste chance torsdag den 19. dec., hvis du vil være helt sikker på en plads.

Vi slutter året med at byde velkommen til tre nye medlemmer: Bergmann&ByCLT Denmark og Oldrup Rådgivning.

Skal du i øvrigt med på Mipim, kan du flyve direkte til Cannes med andre branchekolleger sammen med Oldrup & Fly With Me, der har et fly med afgang fra Roskilde eller Estate Media, der flyver fra København, ligesom de også tilbyder transport med tog.

I Byens Netværk har vi et enkelt ledigt værelse på vores netværkshotel, ligesom vi stadig kan skaffe lejligheder, så hvis du mangler logi, skal du kontakte Shuki på sfo@byensnetvaerk.dk

Tilbage er at sige tak for et spændende år sammen med jer og tusind tak for opbakningen til Byens Netværk. 

Vi ønsker dig en rigtig god jul, et godt nytår og glæder os til et gensyn i 2020.


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

D.A.I. forener arkitekternes kreativitet med ingeniørernes logik i en rådgivende virksomhed. Med 70 års erfaring bistår vi som totalrådgiver, bygherrerådgiver eller arkitekt- og ingeniørrådgiver på dit projekt. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Aarhus har vokseværk – men hvordan bevarer vi byens kvaliteter, når byen vokser?

Aarhus er en by i rivende udvikling. Der bygges – og tænkes – både højt og stort, og mange af byens oprindelige bygninger og bykvarterer omdannes og bringes i disse år til nye funktioner. Læs Byens klumme af Stephen Willacy, Stadsarkitekt Aarhus.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Kim Thinggaard, Partnerskabsdirektør i TRUST og &os Byggepartnerskabet. Læs blandt andet hans syn på, hvad han mener partnerskaber kan ift. at skabe positiv værdi for byggeriet. Og se også hvem han sender stafetten videre til.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Nytårskur 2020, 10. januar 
Intet nyt år uden vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag på det historiske Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek.


Renovering af Nordisk Fjer bygningen​, 15. januar
Tag med på byggepladsbesøg og se, hvordan den over 100 år gamle Nordisk Fjer bygning bliver istandsat, så den kan stå som et moderne domicil for sine nye lejere.


Postbyen - Københavns nye bykvarter, 22. januar
Hør om Danica Pensions vision og konkrete planer for bygninger og pladser i Københavns nye bykvarter: Postbyen. Og se byggeaktiviteten på området fra Postbyens udkigsplatform.


Smykkeskrinet i Aarhus​, 4. februar 
Tag med på byggepladsbesøg i Aarhus og få et sjældent indblik i, hvad byens unikke "Smykkeskrin" (tidligere stadsbibliotek og erhvervsarkiv) rummer, og hvordan bygningen nu skal omprogrammeres med nye funktioner for Retten i Aarhus.


Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Afholdte arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Renovering af Østerport Station, 27. november 2019
 Fotoreportage


Venligbolig Plus, 21. november
 Fotoreportage


Byens Saloner: På den anden side​ - 19. november
 Fotoreportage


Studietur til Marrakech, 9-13. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Søger du tværfaglig sparring og inspiration? 

Netværksgrupperne Byens Talenter styrker dine tværfaglige relationer og giver sparring på dine og branchens fælles udfordringer. Vil du være med?


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


Flyv med branchekolleger til Mipim 2020
Oldrup Rådgivning og Fly With Me flyver direkte fra Roskilde til Cannes ifm. Mipim 2020. Læs mere her


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link