Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

20. oktober 2016Nu er efteråret over os, hvilket betyder, at vi er i fuld sving med at planlægge to vigtige arrangementer, nemlig en julenetværksbar og vores legendariske nytårskur.

Netværksbaren bliver i år den 8. december og finder sted hos et af vores medlemmer. Måske det kunne blive en ny, fin tradition - en netværksbar-stafet.

Nytårskuren finder sted på THE LAB den 6. januar. Begge arrangementer er af social karakter og en oplagt mulighed for at pleje dit netværk. Meget mere om det i næste uge.

Derudover er vi i fuld gang med at planlægge spændende arrangementer til jer i det nye år - og måske der også bliver plads til et par arrangementer mere i år - glæd jer til at høre mere.

Hos Smith Innovation kan du komme til et gå-hjem-møde "Den gode gentagelse". En opfølgning på vores "Pop-up debat om byens udbud". Se mere om det kommende arrangement her.

Siden sidst kan vi byde velkommen til C-Raadgivning - vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.
 

Fortsat god efterårsferie
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk

Månedens profil

Velfungerende og attraktiv infrastruktur er en forudsætning for velfærd og bæredygtig udvikling. Gottlieb Paludan Architects har mange års erfaring inden for deres primære forretningsområder ”Energi & Forsyning” og ”Mobilitet & Transport" - grundlæggende samfundsfunktioner som, de mener, har krav på en både fagligt kvalificeret og kunstnerisk ambitiøs behandling.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Inger Støjberg, Udlændige-, Integrations- og Boligminister, er aktuel stafetholder. Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, overdrog stafetten til Inger Støjberg med spørgsmålet om, hvorvidt Regeringen har overvejelser om at reducere det kommunale tilskudsbeløb (grundkapitalen) til det almene byggeri fra de nuværende 10% til de 7%, det tidligere har været?

Kommende arrangementer

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober - Venteliste
Byens Netværk besøger Amaliegade i Frederiksstaden, hvor 3 palæer netop nu restaureres efter alle kunstens regler og omdannes til liebhaverlejligheder med privat rokokohave.

Konstabelskolen, 1. november
Kom med på rundvisning på Konstabelskolen, hvor tegnestuen Vandkunsten har omdannet den tidligere militære skole til ungdomsboliger med særlig respekt for det eksisterende – og det endda for relativt få midler.

Byggepladsbesøg i Niels Bohr Bygningen, 14. november
-
Få pladser

Niels Bohr Bygningen er Københavns Universitets nye videnskabscenter. Bygningen har med sin gennemsigtige glasfacade og i alt ni forskertårne allerede markant ændret bybilledet på Nørrebro omkring Jagtvej.


Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november - Venteliste
Tag med på byggepladsbesøg i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

Carlsberg Byen og Carlsberg Station, 20. september

 Fotoreportage

Den nye Carlsberg Station, 6. oktober

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværks ansigter
Det sidste års tid har vi haft glæde af Louise som barselsvikar for Mathilde. Nu er Mathilde tilbage igen, og hun glæder sig til at møde jer på vores arrangementer. Det betyder, at vi for denne gang siger farvel til Louise. Velkommen tilbage til Mathilde og på gensyn til Louise.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Gå-hjem møde: Den gode gentagelse, 26. oktober
Hvornår er gentagelse godt, og hvornår er det skidt? Vi aktualiserer en gammel diskussion i byggeriet og tager debatten med inspiration fra musikken, sporten, den industrielle og økonomiske verden.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link