Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


21. september 2018
 

I slutningen af oktober forsøger vi os med en hel ny type arrangement i Byens Netværk. Vi har nemlig fået mulighed for at besøge Drømmeskibet, som er navnet på M/S Museet for Søfarts nye, store maritime legeunivers, der byder på rum for sanser og bevægelse i søfartens verden. Udstillingsuniverset henvender sig til de 3-10-årige, så tag dine børn eller børnebørn under armen og kom med på Byens Netværks særlige familiearrangement søndag den 28. oktober.

I november kigger vi indenfor i Vilhelm Lauritzens gamle terminal i Københavns Lufthavn. Vi har fået mulighed for at besøg den ikoniske bygning, der blev opført i 1939 og var Københavns Lufthavns første terminal. Terminalen blev i sensommeren 1999 flyttet til sin nuværende placering. Den nu fredede bygning benyttes bl.a. i dag til modtagelse af særlige gæster i lufthavnen som f.eks. statsoverhoveder.

Tag med og hør om bygningens fantastiske historie, anvendelse og om, hvad der sker, når mennesker går sammen om at bevare. I forlængelse af arrangementet om den gamle terminal, mødes vi med May Køster, Senior Masterplanner i Københavns Lufthavn, som vil fortælle om de seneste udvidelser af lufthavnen samt om planerne for lufthavnens videre udvikling.


God weekend
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Boligforeningen AAB har hovedsæde på Islands Brygge i København og er med 116 år på bagen landets ældste og største almene boligforening. Vi har flere end 60.000 medlemmer og cirka 19.000 boliger i Storkøbenhavn.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra oktober 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB, er ny stafetmodtager og svarer bl.a. på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer en balanceret byvækst i København, hvor der er plads til mangfoldighed. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Boltens Gård, 26. september 2018

Boltens Gård har i mange år været forbundet med diskotekslarm og heftigt natteliv. Tag med på besøg i det ikoniske gårdmiljø og se, hvilken fremtid der venter i de nyrenoverede gule længer.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - venteliste

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Fotosafari i Nordhavn, 4. oktober og 11. oktober 
Hvad kendetegner det gode arkitekturfoto – og hvad skal der til for at det fanger? Tag med Byens Netværk og arkitekturfotograf Thorbjørn Hansen på fotosafari i Nordhavn og oplev, hvordan du med enkle virkemidler kan lære at tage gode - eller endnu bedre - billeder af arkitektur.


www.byens-netvaerk.dk

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
Tankerne om et alment dannende uddannelsessystem var idéen bag Efterslægten - en skole, der har rundet de 230 år og som for nyligt har gennemgået en større renovering. Vi besøger skolen for at se transformationen og høre om historien.


Drømmeskibet – Familiearrangement på Museet for Søfart, 28. oktober
Drømmeskibet er navnet på M/S Museet for Søfarts nye store maritime legeunivers, der byder på rum for sanser og bevægelse i søfartens verden. Tag familien under armen og kom med på Byens Netværks særlige familiearrangement søndag den 28. oktober.


Vilhelm Lauritzen Terminalen, 12. november
Kom med indenfor i Vilhelm Lauritzens gamle terminal i Københavns Lufthavn, når vi besøger den ikoniske bygning, der blev opført i 1939 og var lufthavnens første terminal. Hør også om de seneste udvidelser af lufthavnen samt om videre udvikling.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Afholdte arrangementer

 

Nordbro - ungdomsboliger i højden, 13. september
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: FN's Verdensmål i Byggebranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på, hvordan FN’s Verdensmål giver mulighed for udvikling og innovation i byggebranchen. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link