Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


21. december 2016

Byens Netværk er medlemmernes forening – og hvor er det skønt, at det kan mærkes! Takket være jeres gode input og lyst til at mødes på tværs af brancher og fagligheder har 2016 budt på en lang række gode oplevelser.


Måske har nogle af jer i løbet af året mødt vores filmfotograf Mikkel Møller Jørgensen, som har været med os ude på forskellige arrangementer. Det er blevet til en lille film om Byens Netværk, som vi håber I vil tage jer tid til at se. Måske er I selv - eller nogen I kender - med? 

 


Det var et tilbageblik på året, men der er også meget at glæde sig til i Byens Netværk i 2017.
Lige nu kan du f.eks. tilmelde dig et besøg i Københavns nye arena i Ørestad, Royal Arena, der ventes at åbne for publikum til februar. Derudover følger…

  • Endnu flere ugentlige netværksarrangementer 
  • Stor konference om grænseflader og samarbejde i byggeriet
  • Byens Saloner, hvor vi bringer branchens aktører i spil i en levende debat
  • Netværksfaglig udveksling på Mipim og Folkemødet 
  • En studietur – denne gang til Helsinki 
  • Og hvem ved - måske et smut til Elbphilharmonien i Hamborg?

Siden sidst kan vi byde velkommen til virksomheden MOVEFORCE, der hjælper erhvervslivet med logistik og rådgivning i store flyttesager. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.


Tilbage er der kun at ønske glædelig jul og godt nytår til jer alle! 

Sammen er vi byens bedste netværk!

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Tegnestuen Vandkunsten har eksisteret siden 1970 og arbejder indenfor hele arkitektfagets faglige bredde, fra landskabs- og byplanlægning, bebyggelsesplaner, byfornyelse og bygningsrenovering til bolig- og erhvervsbyggeri, samt institutioner med kunstneriske eller sociale formål.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jørgen Glenthøj, Borgmester i Frederiksberg Kommune, er aktuel stafetholder. Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune, Morten Kabell, overdrog stafetten til Jørgen Glenthøj med spørgsmålet: Hvornår bygger Frederiksberg almene boliger nok til selv at løse sine udfordringer, f.eks. så kommunen ikke skal sende sine flygtninge til Valby i København - og nok til at det også bliver til at betale for at bo i kommunen?


Kommende arrangementer

Nytårskur 2017, 6. januar - venteliste

Byens Netværk holder nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen. Nytårskuren er desværre udsolgt, men du kan blive skrevet på venteliste.


Rundvisning: Den næste bølge i dansk arkitektur, 10. januar
Johansen Skovsted Arkitekter vandt i oktober Kronprinsparrets Stjernedryspris og er nu aktuelle med udstillingen Det Vedhåndenværende i Dansk Arkitektur Center. Tag med på rundvisning og hør arkitekterne selv fortælle om udstillingen.


Royal Arena, 11. januar

Royal Arena er snart klar til at modtage publikum. Kom med på rundvisning, lige inden de åbner, og oplev byggeriet, som fra næste år vil danne ramme om alt fra sportsarrangementer til rockkoncerter.


ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar - venteliste

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Axel Towers hold 1 kl. 16-18, 25. januar - venteliste
Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Axel Towers hold 2 kl. 17-19, 25. januar - venteliste

Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Byggepladsbesøg i BLOX II, 26. januar - venteliste
Vi gentager byggepladsbesøget i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
Hvad kan vi bruge socialøkonomi til i byggebranchen? Kom og hør om potentialet i socialøkonomiske virksomheder og mød andre fra byggebranchen.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

 

Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur, 23. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link