Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


22. februar 2017
 

På fredag tager vi på eksklusivt besøg i DR-byen og får lov at kigge ind bag kulisserne i Danmarks største medievirksomhed. Sidst på turen skal vi selv være med som publikum, når vi er inviteret med til Clement Kjersgaards ugentlige debat Vi ses hos Clement - med aktuelle gæster fra den politiske og kulturelle nyhedsstrøm. Turen er udsolgt, men vi har netop fået et par afbud. Skriv til Henriette, hvis du vil med.

Til marts kan du komme med indenfor i den nedlagte Samuels Kirke på Nørrebro, som snart bliver til 32 ungdomsboliger og 2 familieboliger. Hør om transformationen fra kirke til boliger, hvor man tilpasser de historiske rammer til nye formål og bidrager til at løfte behovet for gode og billige ungdomsboliger i hovedstaden.

I juni kaster vi os ud i noget helt nyt - måske en kommende tradition? Vi arrangerer nemlig for første gang en netværkstur til Folkemødet på Bornholm. Er du nysgerrig på at opleve begivenheden sammen med tværfaglige netværkskolleger, så kom med, når vi fylder en bus og tager på 1-dagstur til Solskinsøen. 

Byggebranchen er efterhånden godt repræsenteret på Folkemødet, som byder på mange spændende debatter om bl.a. innovation i byggeriet og bæredygtig byudvikling, hvor du har mulighed for at vejre morgendagens tendenser og fokuspunkter. Vi forbereder en liste over relevante arrangementer. Turen afsluttes med en fælles netværksmiddag på Nordbornholms Røgeri, hvor vi sammen vil evaluere dagens mange oplevelser.

Der er også stadig mulighed for at tilmelde sig studieturen til Helsinki, hvor vi bl.a. skal opleve ny og ældre modernistisk arkitektur, mærke byens særlige russiske "vibe" og se nogle rigtig spændende bydelsprojekter.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk
 

Månedens profil

Byggeriets Evaluerings Center er en privat virksomhed, som har eksisteret i 15 år. Centrets 5 engagerede medarbejdere leverer evalueringsydelser til byggeriets virksomheder.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Katja Viltoft, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter. Borgmester Jørgen Glenthøj, Frederiksberg Kommune, gav stafetten videre til Katja Viltoft med spørgsmålet: JJW arkitekter fik i november Frederiksberg Erhvervspris. Hvordan kan jeres idé om "særliggørelse af det almindelige" i højere grad komme til at præge vores byer i de kommende år?


Kommende arrangementer

Turen går til DR - med rundvisning og besøg hos Clement, 24. februar - Venteliste

Byens Netværk tager på eksklusivt besøg til DR-byen for at kigge ind bag kulisserne i Danmarks største medievirksomhed.


Arkitekturens værksteder på Louisiana: Wang Shu, 8. marts

Tag med på rundvisning i udstillingen om den kinesiske arkitekt, Wang Shu og hans visionære tegnestue, som lader genbrug af materialer og lokal og traditionel kinesisk kultur danne grundlag for deres banebrydende praksis. 


Wasteland i Dansk Arkitektur Center, 14. marts

Gulve af bildæk, lofter af plastikflasker og vægge af skrottet træ. Udstillingen ’Wasteland’ udfordrer vores forhold til affald og inviterer os inden for i en nær fremtid, hvor affald vil få altafgørende betydning for måden, vi bor, lever, arbejder og forbruger på.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts - udsolgt

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Samuels Kirke - fra kirke til ungdomsboliger, 23. marts

Tag med på besøg i den nedlagte Samuels Kirke på Nørrebro, som snart bliver til ungdomsboliger. Hør om transformationen fra kirke til boliger, som bidrager til at løfte behovet for gode og billige ungdomsboliger i hovedstaden.


By, bus og bæredygtighed, 5. april
Hvor findes de gode eksempler på bæredygtigt byggeri? Hop på netværksbussen, når vi sammen med InnoBYG ruller ud og ser fire aktuelle bud i forskellig skala. 


Folkemøde 2017, 16. juni
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Socialøkonomi i byggebranchen, 7. februar
 Fotoreportage

 


 

Genopbygning af boligerne på Ørnevej/Mågevej, 8. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Ny film om Byens Netværk

Vi er i luften med en helt ny film om Byens Netværk! Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Tre danske projekter nomineret til MIPIM Awards
Papirøen, P-hus Lüders samt Psykiatrisygehuset i Slagelse er alle med i opløbet til MIPIM Awards, der uddeles 16. marts i forbindelse med årets store ejendomsmesse i Cannes.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link