Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


22. juni 2018

Den verdensberømte japanske arkitekt Kengo Kuma var i denne uge på besøg i København, og en lille delegation fra Byens Netværk fik sig en STOR oplevelse til forelæsningen på KADK, hvor byens kommende vandkulturhus blev præsenteret. Vi glæder os over, at et så spændende projekt bliver en del af Københavns inderhavn og håber at lave flere arrangementer om Papirøen i takt med, at byggeriet skyder i vejret.

Længe inden da kan du glæde dig til en lang række forskellige arangementer efter sommerferien - bl.a. byggepladsbesøg i K.B. Hallen, besøg i De Gamles By og Klarahus, arrangement om FNs Verdensmål med Steen Hildebrandt, et kig ind i den nybearbejdede slothave ved Fredenborg Slot, besøg i de hippe ungdomsboliger i tårnbebyggelsen Nordbro ved Nørrebro Station og sidst, men ikke mindst, en dagstur til Vejle, hvor vi skal besøge Fjordenhus - Vejles nye ikoniske bygning på havnen designet af Olafur Eliasson. Vi lægger arrangementerne på løbende, så hold øje med nyhedsbrevet.

Siden sidst har vi fået følgeskab af det internationale ingeniørfirma Thornton Tomasetti samt tnt arkitekter a/s. Thornton Tomasetti er et stort ingeniørfirma med afdelinger i mere end 50 lande, nu også i København - og med kontor i BLOX. Velkommen til byen! 
tnt arkitekter er, som navnet siger, et arkitektfirma, som siden 1947 har været med til at præge dansk byggeri med spændende og funktionel arkitektur.

Vi glæder os til at lære jer alle sammen bedre at kende og byder jer velkommen i Byens Netværk.

God weekend herfra,
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

TagTomat startede i 2011 på Nørrebro, da arkitekt og bybonde, Mads Boserup Lauritsen, forsøgte sig med at dyrke tomater i hjemmelavede, selvvandende plantekasser på taget af et skraldeskur i baggården - derfor navnet TagTomat. Siden da har TagTomat i den grad haft vokseværk og har i dag produktion i Nordvest og showroom på Jagtvej 59 - Nørrebro.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra juni 2018 og frem.


Byens Klumme

København skal stadig være for alle

Københavns Teknik- og Miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL), er aktuel med et nyt klummeindlæg om nødvendigheden af sikre et mangfoldigt København i en tid, hvor byen vokser, og boligpriserne stiger.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Anders Bo Bach, direktør i Bach Gruppen København A/S, er ny stafetmodtager og fortæller bl.a. om udviklingen af projektet Bryggens Bastion på Islands Brygge, som han mener er et af mange interessante nye projekter i byen i disse år. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Prisbelønnede almene boliger på Dortheavej, 27. juni
Tag med til Dortheavej i Københavns nordvestkvarter, hvor der fornyligt er opført 66 almennyttige boliger med et markant arkitektonisk udtryk.


Trekroner Kirke, 3. juli
Når Trekroner Kirke ved Roskilde efter planen står færdig næste år, vil den med sine organiske former være et markant brud på traditionel kirkearkitektur.


Roskilde Festival som midlertidig by, 5. juli

Skal du på Roskilde Festival i år? Så har du mulighed for at komme med på vores lille hyggelige netværksarrangement om festivalen som midlertidig by.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - få pladser

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Crowdfunding i byggeriet, 11. juni
 Fotoreportage

 


 

Teaterforestilling i BLOX: »Flygt« – et drama om PH og Arne Jacobsen, 6. juni
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast på MIPIM: Hvordan håndterer vi urbaniseringen?
Hør syv danske borgmestre og kommunale topfolks bud på, hvordan vi håndterer urbaniseringen og den hefitige vækst i byerne.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link